Huawei Mate 10 – tre modeller på vej

Huawei vil lancere en trio af toptelefoner til efteråret.

Huawei Mate 10 – tre modeller på vej

Mens det meste af mobilpressens øjne er rettede mod Apples nye iPhone-trio, forbereder Huawei deres bud på ikke bare et, men tre flagskibstelefoner til efteråret ved et event den 16. oktober.

Se også:  Huawei teaser for ny topprocessor i Mate 10

Her skriver netmediet gsmarena.com, at Huawei vil lancere sin egen trio: en almindelige Mate 10, en næsten kantløs Mate 10 Pro samt en mere prisvenlig Mate 10 Lite.

Mate 10 og Mate 10 Lite vil ifølge mediets kilder byde på seriens karakteristiske storskærm med et 5,9 tommers Full HD IPS-display.

Pro-varianten vil byde på et nyt ’EntireView’-display i 18:9 format med en diagonal på 6 tommer og en opløsning på 2160 x 1080 pixels. Her bliver der AMOLED-teknologi ombord ligesom i Mate 9 Pro, men fingeraftrykslæseren vil denne gang rykke til bagsiden for hele fronten vil være domineret af væg-til-cæg displayet.

Kræfterne spås til at komme fra en nyudviklet Kirin 970 processor, mens der igen vil bydes på et Leica-signeret dobbeltkamera men denne gang med en lysstærk f/1,6 optik. Huawei Mate 10 Lite vil dog have et mere enkelt kamerasetup uden Leica-logoet.

Læs også:  Huawei afslører detaljer om kameraet i Mate 10