Huawei Mate 20 Pro bliver præsenteret den 16. oktober

Huawei Mate 20 er uden tvivl en af de mest ventede smartphones i år. Nu er der endelig kommet en dato for offentliggørelsen.

Huawei Mate 20 Pro bliver præsenteret den 16. oktober

Opdateret: Nye billeder af hvad der skulle være Huawei Mate 20 Pro i bunden af artiklen.

Under Huaweis præsentation under IFA i Berlin, for deres kommende high-end chipsæt, dukkede ny information op om Huawei Mate 20 Pro. En mobil der er meget stor interesse omkring, og hvor Huawei virkelig får mulighed for at bevise deres påstand om, at de modsat andre revolutionerer smartphone markedet.

Den kommende stormobil får angiveligt et 6.3 tommer display, tredobbelt kamera, 4.200 mAh batteri, trådløs opladning, stereo højttalere og det nye vilde Kirin chipsæt. Verdens første 7nm chipsæt. Der er lagt op til det helt store her.

Læs også: Huawei Mate 20 Lite kan nu forudbestilles i Polen

Den nye Huawei Mate 20 serie kommer til at bestå af Mate 20, Mate 20 Pro, Mate 20 lite og muligvis en Porsche udgave, som vi så det under P20 Pro lanceringen. Vi skal selvfølgelig nok dække det kommende event.

Der ser ikke ud til at fingeraftrykslæseren bliver indbygget i skærmen. De seneste billeder af en Huawei Mate 20 Pro, der er blevet tilfældigt opdaget, har nemlig den klassiske fingeraftrykslæser placeret bagpå:

huawei mate 20 pro
Huawei Mate 20 Pro iført et cover. Foto: Slashleaks.com

Derudover bliver notchen, eller skærmudskæringen, også meget mindre end på. I hvert fald på Mate 20. Mate 20 Pro kunne muligvis få et display, som ligner meget det fra Huawei P20 Pro:

huawei mate 20 panel
Til venstre skulle det være panelet på Huawei Mate 20 Pro og til højre Mate 20. Foto: Slashgear.com

Vi er utroligt spændte på at møde Huawei Mate 20 Pro. Klik ind på Mobilsiden den 16. oktober. Hvornår på dagen det starter, skal vi nok sørge for at melde ud på vores Facebook.

Læs også: Huawei Mate 20 rygter: Specifikationer og billeder

Opdateret med nye billeder af Huawei Mate 20 Pro.

Tre nye billeder er netop dukket op af den store Huawei Mate 20 Pro.

Huawei mate 20 Pro
Huawei Mate 20 Pro. Foto: phonearena.com

Flere nyheder om emnet

Siden redaktionen kørte denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden har bragt sagen videre. 3/9/2018 fulgte vi op med en vinkel omkring Huawei giver en forsmag på EMUI 9.0 baseret på Android Pie – Læs videre her. Redaktionen har fortsat interesse for emnet. Læs seneste nyt om Huawei..