Huawei Mate X kommer på markedet i juni

En af Huaweis egne forhandlere har ved en fejl offentliggjort, at Huawei Mate X lander i butikkerne til juni.

Huawei Mate X kommer på markedet i juni

Huawei Mate X rammer butikkerne senere i år, men Huawei selv har været meget hemmelighedsfulde omkring den præcise lanceringsdato. Nu kan et af Huaweis egne selskaber til gengæld have afsløret, hvilken måned den foldbare telefon kommer på markedet.

Læs også: Huawei lancerer foldbar Mate X med 5G

Vmall, som er en online-forhandler drevet af Huawei, har ved en fejl offentliggjort en salgsside for Huaweis første foldbare telefon. Siden er efterfølgende taget ned igen, men internettet glemmer som bekendt aldrig.

Huawei Mate X
Salgssiden for Huawei Mate X hos Vmall. Foto: GSMArena

Ifølge Vmall bliver Huawei Mate X lanceret i juni, hvilket passer fint med Huaweis melding om, at telefonen kommer på markedet i midten af 2019. 

Udover selvfølgelig at kunne foldes, så kommer Mate X med Balong 5000, hvilket ifølge Huawei er verdens hurtigste modem i en mobiltelefon. Telefonen bliver selvfølgelig også spækket med toppen af Huaweis hardware, blandt andet deres seneste Kirin 980-chipset, 8GB RAM og 512GB lagerplads. Det bliver dog ikke helt billigt, hvis man vil være først med Huaweis kommende super-telefon. Den officielle pris fra Huawei lyder på 2.299 euro, hvilket nok kommer til at betyde i omegnen af 20.000 kroner.

Om Vmalls “fejl” virkelig er en fejl, kan man godt have sin tvivl om. Det er i hvert fald påfaldende, at Samsung netop har offentliggjort lanceringen for Galaxy Fold dagen inden Vmall kommer til at afsløre lanceringen for Huawei Mate X.