Huawei P20 Pro kommer måske i nye fede farver

Huawei P20 Pro er Huaweis bedst sælgende mobiltelefon. Derfor er det nok ikke så underligt, at nye farvevarianter nu er dukket op på nettet.

Huawei P20 Pro kommer måske i nye fede farver

Mens vi venter på den rygtede Huawei Mate 20 Pro, så er der nye dukket nye farve varianter op af en Huawei P20 Pro. En mobil som, der med sin Twilight gradient farve, var et stort sats for Huawei. Den har vist sig at være så populær, at der nu måske kommer en ny gradient. Men der er også andre udgaver dukket op i et helt nyt materiale.

Huawei var ellers usikre på, hvordan gradient farverne ville blive modtaget. Det kan du læse mere om her:

Huawei: Vi fandt på skærmhakket lang tid før Apple

Huawei P20 Pro er Huaweis bedst sælgende smartphone i Vesteuropa nogensiden. Men den har snart også fem måneder i butikkerne, hvilket er rimeligt lang tid for en smartphone. Interessen for den er efterhånden nok faldende, specielt nu hvor rygter om iPhone XS og Huawei Mate 20 Pro langsomt dukker op. Den indlysende måde at øge interessen for P20 Pro igen er at lancere nye farver.

Ny gradient farve og en perlemor

Der er ikke nyt om ændrede specifikationer, men udelukkende nye farver. De første to farver vi skal tage et kig på, er en gradient i sort/lilla/blå, som vi synes ser rigtig fed ud. Derudover er der også en farve, der mest minder om perlemor.

huawei p20 pro
Huawei P20 Pro i sort/lilla/blå. Foto: Twitter.com (@rquandt)
huawei p20 pro
Huawei P20 Pro i perlemor. Foto: Twitter.com (@rquandt)

Huawei P20 Pro på vej i læder?

Derudover er der to andre lækkede billeder, med tre mobiler, som ser ud til at være i læder. Der er tale om en orange, lysebrun og sort i læder. Det kunne være interessant, hvis Huawei turde kaste sig over det materiale. Det er ikke set siden LG G4, der desværre ikke solgte godt.

huawei p20 pro
Huawei P20 Pro i lysebrunt og sort læder. Foto: Twitter.com (@rquandt)
huawei p20 pro
Huawei P20 Pro i orange læder. Foto: Twitter.com (@rquandt)

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...