Huawei P30 bliver lækket over hele verden

Internettet flyder over med Huawei-lækager. Nu har vi også fået en ret god idé om, hvad telefonerne kommer til at koste i Danmark.

Huawei P30 bliver lækket over hele verden

Tidligere i dag skrev vi om Huawei i Holland, der ved en fejl havde uploadet billeder af den nye duo, med dertilhørende forudsbestillingstilbud. Man skulle tro, at Huawei vill få stoppet lækagen ganske hurtigt, men nej.

Læs også: Huawei afslører selv designet på P30-serien

Nu vælter det igen ud med billeder at telefonerne, med dertilhørende priser og forudbestillingstilbud. Denne gang fra Belgien og Norge, hvor især sidstnævnte er interessant.

Huawei P30 Leak
I Norge har POWER offentliggjort priser og specifikationer på P30-serien.

Grunden til at Norge er interessant er, at elektronikgiganten, POWER, har smidt specifikationer og billeder på deres hjemmeside. Samtidig har de også afsløret prisen på den efterhånden helt offentliggjorte telefon. I Norge spænder priserne således fra 6.990 norske kroner for Huawei P30 med 128GB lagerplads, til 9.990 for Huawei P30 Pro med 256GB lagerplads. I Norge får alle, der forudbestiller en af telefonerne, tilsyneladende et Huawei smartwatch med i købet og altså ikke en Sonos højtaler, som tilfældet er i Holland.

Læs også: Huawei droppet: TDCs 5G-netværk klar næste år

Ifølge norske POWER har Huawei P30 Pro følgende specifikationer:

  • 6,47″ OLED-display
  • Hovedkamera: 40MP + 20MP + 8MP + Time of Flight sensor
  • Frontkamera: 32MP
  • 4.200mAh batteri
  • Fingeraftrykslæser i skærmen
  • IP68-certificering

Artiklen fortsætter under galleriet.

Huawei P30 Leak

Der er efterhånden ikke meget overladt til fantasien længere. Design og specifikationer er efterhånden almen viden, og jeg vil næsten tro, at den norske pris ligger tæt på den danske. Det vi kan være allermest spændte på nu er, hvilken forudbestillingspakke vi bliver tilbudt i Danmark. Personligt vil jeg helst have Sonos-højtaleren.