Huawei P30 og P30 Pro får skærme fra Samsung

Huawei har med P30 og P30 Pro valgt Samsung som eneste leverandør af skærme. LG og BOE er droppet.

Huawei P30 og P30 Pro får skærme fra Samsung

Det ser ud til at Huawei med deres kommende P-serie vil forsøge at undgå flere problemer med skærme. Der var nemlig en del udfordringer med den buede skærm i Huawei Mate 20 Pro, som fik skærme fra både LG og BOE. Men nu dropper Huawei skærme fra disse to til fordel for Samsungs, skriver Sammobile.com.

Samsung er kendte for at levere de bedste, og ikke mindst mest fejlfri, OLED skærme, så det virker som et oplagt valg for Huawei. Skiftet betyder også at Huawei nu kun får skærme fra én leverandør, hvilket forenkler processen og minimerer risikoen for fejl.

Der er blevet rygtet forskellige skærme til Huawei P30-modellerne. Huawei P30 Pro skulle få en buet skærm på 6,5 tommer, altså større end den i Samsung Galaxy S10+, og P30 en mindre 6,1 tommer flad skærm.

Læs også: Specifikationer på den kommende Huawei P30-serie lækket

Apple med på Samsung-skærmvognen

Huawei ser ikke ud til at være den eneste producent der gerne vil bruge Samsungs skærme. Rygter indikerer nemlig at Apple vil benytte Samsung AMOLED-skærme i deres 2019 iPhones. Angiveligt skulle kun Samsung have den nødvendige teknologiske kunnen, krævet af Apple.