Huawei-smartphone på vej med firedobbelt kamera

Huaweis næste smartphone får rigeligt med kameramoduler.

Huawei-smartphone på vej med firedobbelt kamera

Et kamera foran og et bagpå er tilsyneladende ikke længere nok i en smartphone, når Huawei lancerer deres næste stortelefon i hjemlandet Kina.

Den kommende Maimang 5 smartphone fra producenten skal afløse producentens G9 Plus, og det vil den gøre ekviperet med i alt fire kameraer ombord. Det skriver gsmarena.com.

Her vil der rådes over et 16 megapixel kamera på bagsiden flankeret af et ekstra kameramodul på 2 megapixels – sandsynligvis til at kunne bruges til portrætfunktioner, hvor baggrunden kan sløres.

Frontkameraet får et lignende setup: et 13 megapixel kamera, som også flankeres af yderligere 2 megapixels. Det bringer antallet af kameraer op til fire – en rekord i en smartphone.

Læs også:  Nu er Huawei verdens andenstørste mobilproducent

Resten af telefon spås til at være en noget bær toptelefon. Her er et 5,9 tommer stort 18:9 display, en endnu uidentificeret octa-core processor sammen med 4GB RAM, 64GB lagerplads samt et 3.240 mAh batteri.

I første omgang lader det til, at telefonen får debut den 22. september i hjemmemarkedet, men den kan på sigt også få debut under det mere internationale modelnavn G10.

Til det europæiske marked er det mest sandsynligt, at det bliver Huaweis kommende Mate 10 toptelefoner der skal blive selskabets stortelefon for efteråret. Huawei vil afholde et event den 16. oktober, hvor Mate 10 regnes med at få debut.

Se også:  Huawei Mate 10 – tre modeller på vej