Huawei vil erobre det danske marked med lavpris smartphones

Det kinesiske firma Huawei, har udnævnt 2012 til året, hvor de for alvor vil ind på det danske marked.

Huawei vil erobre det danske marked med lavpris smartphones

Du kender måske ikke navnet Huawei så godt endnu, men noget tyder på, at det kinesiske firma, i løbet af 2012 for alvor vil slå sit navn fast på det danske marked.

Country manager Jason Lan, har netop på et pressemøde i København slået fast, at det kinesiske firma har udråbt dragens år, til året, hvor Huawei for alvor vil gøre sig gældende på det danske marked.

De har allerede været her et stykke tid, med dongels til det mobile bredbånd og nogle få smartphones.

Huawei vil primært præsentere billige Android telefoner, men i andet halvår af 2012 vil de også præsentere en telefon, der kører Windows Phone.

Når Huawei producerer telefoner, vil de i den kommende tid fokusere på: NFC, 4G LTE og skærme med en størrelse på 4 tommer.

Det er planen, at selskabet vil introducere telefoner i alle forbrugerklasser, der spænder fra entry-level til high-end telefoner.

Vi kommer i første omgang ikke til at se en omfattende reklamekampagne for Huawei, da selskabet satser på, at udbrede kendskabet til produkterne ved mund-til-mund og simpel omtale.

Har du i løbet af artiklen spekuleret over, hvordan Huawei udtales, så er her et lille hint: –Prøv at sige ”Who are we” hurtigt.

Læs også:
Baggrund: Hvem er Huawei
Huawei klar med verdens tyndeste smartphone 

Historien er ikke slut

Der blev releativt hurtigt pustet nyt liv til historien. mobilsiden gik videre med historien. 9/2/2012 kørte vi artiklen Hua… hvad? Huawei – hvem er det?Klik her for den påfølgende artikel.. Seneste nyt om emnet kan du finde her.