Husk SD-kort til din Galaxy S5

Samsungs nye flagskib æder sin egen kapacitet indefra

Husk SD-kort til din Galaxy S5

For ikke så længe siden kunne vi berette, at de fleste smartphones i dag, oplyser den samlede kapacitet i GB uden at informere om, hvor meget styresystem fylder.
Dette er ikke en banebrydende nyhed for garvede mobilkøbere, og de fleste har da også vænnet sig til, at anskaffe et SD-kort sammen med en ny mobil.

Helt galt går det nemlig, hvis man forsøger at opbevare film, de samlede rockudgivelser fra 1970 – 1990, og alt det bedste fra app-butikken på sin mobil, hvis man ikke har investeret i ekstra kapacitet. Man indser hurtigt, at der kun er plads til en enkelt Rocazino-udgivelse, lidt Angry Birds, og billeder fra ens konfirmation.

Nu kan man så konstatere, at Samsung Galaxy S5 ikke adskiller sig ret meget fra resten. Hele 8GB bliver nemlig ‘ædt’ af ROM’en, hvilket efterlader brugeren med halvdelen af de lovede 16GB til selfies, Flappy Bird og hvad tidens trend ellers dikterer.

Så når det nye vidunder på et tidspunkt rammer Danmark, så bør man enten anskaffe sig den ekstra lagerplads i form af et SD-kort, eller vente til 32GB udgaven ankommer. Ellers bliver man nok træt af meddelelserne omkring manglende kapacitet i længden.