Hvor gamle skal børn være for at få en smartphone?

Undersøgelse viser, at folk med og uden børn ikke er helt enige om, hvornår børn er gamle nok til en smartphone.

Hvor gamle skal børn være for at få en smartphone?

Hvornår er børn gamle nok til at få en smartphone? Det spørgsmål bliver stillet i en undersøgelse, der er lavet af Epinion for Telenor, og resultater viser, at voksne med og uden børn ikke er helt enige.

Spørgsmålet om hvornår børnene er gamle nok, kan give gode diskussioner i danske hjem, når børn sikkert mener de er klar til at få en smartphone, mens mor og far måske holder lidt igen.

Folk med børn har helt klart mere tiltro til de små, end folk uden børn har, viser undersøgelsen, der er foretager blandt 1.000 personer mellem 18-75 år.

10,3 år er gennemsnitsalderen, hvor folk med børn finder det rigtigt at få sin første smartphone, mens folk uden børn mener, børnene i gennemsnit skal være 11,2 år.

Stiller man det samme spørgsmål omkring tablets, mener folk med børn, at de små kan få en tablet, når de er 7,7 år, mens folk uden børn mener, de først er klar, når de er 9,3 år.

Hvad mener du? Hvor gammel skal et barn være for at få sin første smartphone eller tablet?

Kilde: Telenor

Mere om emnet

Siden redaktionen publicerede denne artikel er der kommet nyt i sagen. mobilsiden kørte videre med bolden. 20/5/2014 postede redaktionen en ny vinkel med fortællingen Dell Venue 8 Pro anmeldelse – ikke tænkt færdig [TEST] – Artiklen kan du læse her her. Se også de seneste nyheder om emnet her.