Hvor længe har du haft din mobiltelefon? [AFSTEMNING]

Mængden af nye telefoner der lanceres er stor, og man bliver let fristet til, at skifte den gamle ud. Men hvor længe beholder vi egentlig vores mobiler?

Hvor længe har du haft din mobiltelefon? [AFSTEMNING]

Producenterne frister os med deres lanceringer af nye modeller, og det kan være svært ikke, at skifte den gamle model ud med en ny. Der bliver præsenteret nye modeller året rundt, og de bliver som regel altid hurtigere og bedre end det der allerede er på markedet.

Det er ikke længe siden, at vi var vidne til en Huawei P20 Pro lancering, og inden da var det Mobile World Congress, hvor bl.a. så Samsung Galaxy S9 præsenteret.

Så vi har sat os for at undersøge, hvor længe vi beholder vores telefoner. Bliver vi for fristede af de nye modeller? Eller er vi gode til, at beholde vores nuværende mobiltelefon til den går i stykker eller den rent faktisk trænger til en udskiftning. Grunden til dette kan fx være den er blevet ubrugeligt langsom eller en haltende sikkerhed ved at bruge den.

Læs også: Samsung Galaxy S9+ eller Huawei P20 Pro – hvilken skal du vælge [DUEL]

Både Apple, Huawei, Samsung, SONY, ASUS, Motorola, LG, Nokia, OnePlus, Google, Xiaomi, OPPO, og hvad der ellers findes derude, præsentere årligt nye topmodeller, som hver gang rykker grænserne for hvad der er muligt med en mobiltelefon. Men der bliver også løbende sendt både budget og mellemklasse telefoner på markedet, og til sidst ender vi med et utal af valgmuligheder for forbrugeren. Ikke mindst fordi man nu ved de fleste teleselskaber kan købe dem på afbetaling. 215kr om måneden i 24 måneder lyder, for de fleste lidt mere spiseligt end, at skulle betale over 5.000kr på én gang.

Samtidig er telefonerne også blevet dyrere og dyrere, så det sætter selvfølgelig automatisk en begrænsning for nogle af os.

Så hvor længe har du haft din nuværende mobiltelefon? Kommenter gerne med hvorfor og hvilken model det er. Så følger vi op på det i næste uge.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...