I dag er Samsung Galaxy Watch Active klar til salg

Samsungs nye smartwatch er fra i dag i butikkerne. Med Galaxy Watch Active har Samsung sat fokus på velvære, sundhed og motion.

I dag er Samsung Galaxy Watch Active klar til salg

Fra i dag er Samsungs nyeste smartwatch landet på butikkernes hylder landet over. Galaxy Watch Active blev lanceret sammen med Galaxy S10-serien i februar, men er altså først nu klar til salg. Uret kommer kun i én størrelse, men i tre forskellige farver.

Størrelsen på urkassen måler 40mm, så Watch Active er mindre end fx Galaxy Watch. Skærmen er på 1,1 tommer  og vægten er helt nede på 25 gram. Skærmen er beskyttet med Gorilla Glass og uret er IP68 certificeret. 

Ifølge Samsung er Galaxy Watch Active er designet til at give et billede af, hvad der udgør et godt helbred. Det gør det ved at måle motion, søvn, stress og velvære. 

“Mange flere træffer i dag beslutninger i hverdagen, som er baseret på sundhed, og interessen for produkter, der kan forenkle et aktivt og sundt hverdagsliv, er derfor større end nogensinde. Galaxy Watch Active er tilpasset de moderne brugeres unikke livsstil og forskellighed, og vi håber, at det vil inspirere og hjælpe mange med at nå deres sundhedsmål,”

siger Claus Holm, Director IM & Country Manager for Samsung Danmark.

Samsung Galaxy Watch Active
Samsung Galaxy Watch kommer i tre farver: sort, sølv og rose gold. Foto: Samsung

Lavere stressniveau med Galaxy Watch Active

Samsung Galaxy Watch Active måler ikke kun din fysiske aktivitet, men hjælper også med at få et overblik over generel trivsel i løbet af dagen, blandt andet gennem muligheden for at holde øje med kostindtaget. Stress Tracker-funktionen hjælper brugerne med at måle og registrere deres stressniveau. Med Breath Session kan man få hjælp til åndedrætsøvelser på de rigtige tidspunkter af dagen.

Galaxy Watch kender også til forskellige typer søvn, som fx. REM-søvn, og vurderer søvnkvalitet, så brugeren får et bedre overblik over, hvor godt man har sovet om natten.

Vil du vide mere om Samsung Galaxy Watch Active og se specifikationer, så finder du det her

Samsung Galaxy Watch er i butikkerne nu og har en vejledende pris på 1.999 kroner.

Læs også: Google køber hemmelig smartwatch teknologi af Fossil