Intet jackstik i iPhone 7? Her er 5 fede trådløse løsninger

Apple vil klippe kablet til headsettet over og i stedet satse på trådløs lyd. Mobilsiden.dk byder her på de fem bedste trådløse headsets til iPhone 7.

Intet jackstik i iPhone 7? Her er 5 fede trådløse løsninger

Apple tog en markant beslutning forrige uge, da selskabet kunne afsløre, at stikket til høretelefoner nu skulle sendes på pension.

Tech-giganten mener, at tiden nu er moden til at satse på det trådløse i stedet – noget som selskabet markerede ved at lancere deres første trådløse headset: Apple AirPod.

Det nye headset er ganske vist fint og elegant, men helt billige er de nu ikke. Ønsker du samtidig større lyd, støjreduktion eller vandtæthed skal der også søges andetsteds.

Mobilsiden.dk præsenterer derfor de bedste trådløse alternativer du kan få til din iPhone 7.

Læs også:  Apple: Derfor har vi fjernet jackstikket i iPhone 7

Sony SBH70
Foto: Mobilsiden.dk

Den billige – Sony SBH-70

Søger du et billigere alternativ, som byder på Apple-lignende lyd, er Sonys SBH-70 det oplagte valg.

Lydbilledet som Sony headsettet pumper ud, er nemlig næsten en tro kopi af Apples Earpods ditto – men altså serveret i trådløst format.

Sony SBH-70 kommer desuden i et væld af farver og er lige så vandtæt som iPhone 7.

Modellen er ikke helt ny længere, men det er en god ting, for nu kan du finde SBH-70 til et godt stykke under fem hundrede kroner.

Læs den fulde test:  Sony SBH70 – trådløst og talentfuldt headset [TEST]

Den sportslige – Plantronics BackBeat Fit

Apples lægger i år flere kræfter i motionsvenlig elektronik, med et nyt stærkere Apple Watch samt en iPhone som ikke længere frygter regn eller sved.

Til at akkompagnere dine træningspas er Plantroncis Backbeat Fit et oplagt valg for den sidder bedre end nogen anden – en uvurderlig feature når der hoppes, springes og løbes under træningen.

Betjeningen er enkel og ligetil og det medfølgende hylster dublerer som mobilarmbånd og etui til Plantronics  Backbeat Fit.

Prisen på rundt regnet fem hundrede kroner vil heller ikke vælte budgettet.

Læs anmeldelsen:  Plantronics BackBeat FIT – Skræddersyet til løbeturen [TEST]

Jabra Halo Smart
Foto: Mobilsiden.dk

Den pålidelige – Jabra Halo Smart

Trådløs lyd er ikke altid lige praktisk – for de er ensbetydende med et ekstra sæt batteri som du evigt skal huske at oplade.

Jabras Halo Smart vil dog ikke kræve nær så mange pitstops som sine konkurrenter. Batteriet holder nemlig rutinemæssigt til 15 timers musikalsk underholdning, før det skal lades op igen. Det er tre gange længere end Apples AirPods.

Når headsettet samtidig glimrer med sit robuste design, sin stærke mikrofon og en velafbalanceret lyd får du en yderst pålidelig følgesvend i Jabra Halo Smart.

Dagsprisen omkring de fem hundrede kroner er samtidig meget rimelig, for det er et headset som du kan have glæde af mange år frem

Læs testen:  Jabra Halo Smart – Stærk til prisen [TEST]

Den komfortable – Bose QC35

Rejser du meget, vil Boses mobile stillekupé være sagen for dig. Specialisterne indenfor aktiv støjreduktion har sat alle sejl til i deres nye QuietComfort 35. Lyddæmpning fås ganske ikke bedre og al din musik bliver bare det bedre når omverdenen holdes definitivt ude.

Samtidig er letvægtsdesignet yderst komfortabelt at have på. En interkontinental flyvetur er derfor ikke længere nogen timelang tortur af ørerne.

Dagsprisen på 2.399 kroner er desuden en del lavere end lanceringsprisen, hvilket gør den til et rigtig godt køb i sin kategori.

Læs den fulde test: Bose QuietComfort 35 – Hold omverdenen udenfor [TEST]  

Sennheiser Momentum Wireless M2
Foto: Mobilsiden.dk

Den vellydende – Sennheiser Momentum Wireless

HiFi-entusiaster og andre feinschmeckere behøver ikke at vrænge på næsen af trådløs lyd, for Sennheisers Momentum Wireless leverer den velkendte know-how fra lydspecialisterne i et stilfuldt format.

Det er behageligt headset, der leverer et ligeså behageligt og varmt lydbillede. Her er tonerne så præcise og detaljerede at lukker du øjnene opleves det som at sidde ved først parket.

Batteriet holder samtidig i evigheder og en aktiv støjreduktion løfter oplevelsen endnu et tak opad.

Prisen er derefter – men så bliver det heller ikke bedre inden for trådløs lyd. Dagsprisen i dag lyder på 2.799 kroner.

Læs hele anmeldelsen her:  Sennheiser Momentum Wireless: Eminent lyd og retrolæder [TEST]

Flere nyheder om emnet

Få efterfølgende nyt i kronologien og tjek absolut seneste nyt om emnet. mobilsiden fandt det relevant at følge op på temaet. 15/9/2016 blev sagen bragt videre med artiklen Sony XB950BT – en billig basbombe [TEST]Klik her for den påfølgende artikel.. Redaktionen har stadig interesse for temaet. Klik her for at læse aktuelle nyheder..