iPad Pro i Danmark – officiel pris og tilgængelighed

Apples kæmpe-iPad kommer til landet denne uge. Se pris, tilgængelighed og konfigurationer her.

iPad Pro i Danmark – officiel pris og tilgængelighed

Nu er der ikke længe til, at du kan anskaffe dig Apple største tablet nogensinde. iPad Pro vil nemlig få dansk debut den 11. november til en pris mellem vejledende 6.999,- kroner og 9.499,- kroner alt efter konfigurationer.

Med hyper-iPad’en får du en kæmpetablet med et 12,9” stort retina-display og 5,6 millioner skarpe pixels til dine film, fotos og apps. Skærmen byder samtidig på en forbedret multi-Touch teknologi der i sammenspil med pennen, Apple Pencil, kan registrere både tryk og hældning i dine penselsstrøg.

Til det ambitiøse display følger en lydside der genereres af fire særskilte højtalere der tilsammen levere et lydtryk der er tre gange kraftigere end i iPad Air 2.

Bag skærmen er det den særudviklede A9X-processor og 4GB RAM der driver iOS 9 og dennes multitasking frem. Her lover Apple, at ydelsen vil bære næsten dobbelt så høj som i Apples iPad Air 2 – nok til at distancere størstedelen af PC’erne i markedet i dag.

Læs også: Sammenligning: Surface Pro 3 & 4, Surface Book og iPad Pro

apple ipad pro

Pris, tilgængelighed og tilbehør

Apple iPad Pro kommer i tre farver sølv, space grey og guld. Prisen starter ved 6.999,- kroner for basiskonfigurationen med 32GB lager, 128GB lager presser prisen op til 8.399 kroner og slutter ved 9.499 kr. for 128GB med 4G LTE-antenne.

iPad Pro kan udstyres med Pencil, en aktiv digitizer-pen, til 829,- kroner og et smart-Keyboard i grafitgrå til 1.399,- kroner.

Smart covers er også tilgængelige i enten hvid eller grafitgrå til 499 kroner. Alternativt kan iPad Pro beskyttes af Apples Pro Silicone covers i grafitgrå eller hvid til 679 kroner.

iPad Pro kan bestilles fra den 11. november hos udvalgte forhandlere eller hos Apple.com med de første leveringer mod slutningen af denne uge.

Se også: Apple lancerer iPad Pro på 12,9″ med tastatur og stylus