iPhone 12 Pro slipper måske for en skærmnotch

Apples næste iPhone-topmodel kunne meget vel komme uden en skærmnotch. Et billede fundet i koden på iOS 14 kan have afsløret iPhone 12 Pro.

iPhone 12 Pro slipper måske for en skærmnotch

Der er stadig små seks måneder til Tim Cook igen står på scenen, for at afsløre nye iPhones. De sidste tre år har vi måtte trækkes med det samme design, som efterhånden er ret trist at se på. Pålidelige kilder har dog allerede fortalt, hvordan Apple vil ændre designet i år, og nu kunne det tyde på, at Apple også vil droppe den store skærmnotch.

Det har tidligere været rygtet, at Apple ville droppe den store skærmnotch, men det er ikke sket endnu. Nu er der fundet et billede i koden på nyeste iOS 14 beta, som kunne tyde på den notch-fri iPhone er på vej.

Læs også: Apple iPhone 12 bliver vanvittig hurtig

iPhone 12 Pro
Her er billedet af den notch-fri iPhone 12 Pro, der blev fundet i iOS 14 beta.

Apple kunne endelig droppe kæmpe-notch

Kilden til dette, som har et ganske godt ry når det kommer til rygter, påstår at have fundet et billede i koden til iOS 14, der viser en iPhone uden en notch. Det kunne tyde på, at dette billede stammer fra en vejledning til SIM-kort installation. Her ser man en skærm uden Apples traditionelle notch, der lige nu gemmer på nødvendige sensorer og et frontkamera. Det er blandt andet en infrarød 3D-sensor til Apples FaceID.

Se også: Sammenlign priser på iPhone 11

Er dette endelig tiden til den notch-fri iPhone, så skal Apple have gemt disse sensorer øverst i iPhonen, uden at det går ud over skærm-pladsen.

iPhone 12 Pro
Seks forskellige sensorer, en mikrofon og et kamera skal gemmes væk i toppen af iPhonen, hvis notchen skal droppes.

Ud over den notch-fri skærm, så skulle designet på iPhone 12 tage udgangspunkt i den stadigt flotte iPhone 4, men i en større og tyndere udgave.

Læs også: Apple nye MacBook Air er meget hurtigere og mere pålidelig

iPhone 12 får 5G og større skærm

Det bliver spændende endelig at se et nyt iPhone design, for den trænger virkelig til en overhaling. Men det bliver også spændende at se, om denne bliver Apples første 5G-mobiltelefon, som rygterne påstår. Derudover skulle skærmen på den store iPhone 12 Pro blive på hele 6,7 tommer.

iPhone 12 forventes lanceret til september, så mon ikke vi ser mange flere rygter inden da. Hvad siger i til en notch-fri iPhone 12 – bliver det en realitet? Vi har vores tvivl.

Læs også: Ny prisvenlig iPhone SE får en skarp pris