iPhone 13-rygter i 11. time indikerer hukommelsesmulighed på 1 TB

Kommer iPhone 13 i version med 1 TB lagerplads eller ej? Rygterne bølger frem og tilbage - Kuo mener her i 11. time at den kommer.

iPhone 13-rygter i 11. time indikerer hukommelsesmulighed på 1 TB

Der har været en del rygter for og imod en version af iPhone 13 med 1 TB lagerplads – altså 1.024 GB. Først kom rygterne fra flere sider om, at Apples nye iPhone 13 ville få 1 TB lagerplads, men for nylig blev de skudt ret meget i sænk, da et website viste de tilgængelige modeller for en kort stund. Og her var der ingen model med 1 TB lagerplads.

Kommer der alligevel en 1 TB iPhone 13?

Ifølge 9to5Mac hævder den kendte Apple-ekspert Ming-Chi Kuo, at iPhone 13 Pro og Pro Max kommer i en hukommelsesstørrelse på 1 TB, udover de tidligere versioner på 128, 256 og 512 GB, som vi kender fra iPhone 12 Pro-telefonerne.

Det bliver formentlig en ganske dyr valgmulighed, men det kan være en attraktiv variant for dem, der filmer meget eller vil have en telefon, der holder langt ind i fremtiden.

Se også: Guide til iPhone 12

Endnu bedre nyhed i vente

Kuo mener også, at standard iPhone 13 og iPhone 13 Mini begynder ved 128 GB til forskel fra den helt ærligt ubrugelige 64 GB-version, der er ved at udgå. Det er faktisk en mere kærkommen nyhed, da 64 GB versionen ikke rækker til lang tids brug.

Der kan også komme en ny 512 GB-variant, hvor man ikke længere behøver punge ud for an Pro-model for at få mere end 256 GB.

Se også: Billig iPhone 12

AirPods til lavere pris

Kuo forventer også, at de nuværende AirPods fortsat vil være på markedet sammen med den tredje generation af Apples earbuds, der forventes at komme ved Apples event her i dag den 14. september. Dog er han usikker på, hvordan det kommer til at påvirke prissætningen, men formentlig kommer de ældre høretelefoner til at falde i pris, så tredje generation kan indtage toppladsen.

Apple kan også vælge at sælge de nye trådløse earbuds til en højere pris, men prisforskellen bliver nok ikke stor mellem den og AirPods Pro.

Hvis disse oplysninger stemmer, kommer de nye AirPods til at minde en hel del om deres Pro-søskende og understøtte spatial audio men ikke inkludere de dyrere høretelefoners eartips eller ANC.

Det kan gøre de nuværende AirPods til et ”budgetvalg” for dem, der vil have alternativer til Nothing Ear 1, OnePlus Buds Pro, Jabra Elite 3 og andre earbuds i samme prisklasse.

Se også: Nyheder om Apple