iPhone 14 Pro rygte med specifikationer og bud på prisen

En masse spændende rygter om iPhone 14 er dukket op til overfladen. Læs om de seneste informationer her og se den forventede pris.

iPhone 14 Pro rygte med specifikationer og bud på prisen

Der er stadig nogle måneder til september og Apples største lancering i år, men det hindrer ikke en stadig strøm af rygter og lækkede oplysninger om de kommende iPhone 14. Det sidste i rækken kommer fra tipster Shadow_Leak, der har tweetet en komplet liste over specifikationer, der efter sigende hører til iPhone 14 Pro.

Ikke nok med det, er også et bud på prisen på iPhone 14.

Læs også: Rygte: iPhone 14 Pro Max får smallere ramme om skærmen

Ingen iPhone mini, men dog stadig kompakt

Efter sigende kommer iPhone 14 Pro til at få en OLED-skærm på 6,06 tommer og en adaptiv refresh rate på 120 Hz – altså det som Apple kalder ProMotion.

Det lyder lidt småt, og analytiker Ross Young mener da også, at skærmen bliver lidt større end som så. Chippen bliver formentlig Apples A16 Bionic, hvilket vi har hørt tidligere.

Større kamerasensorer

Pro-telefonerne har altid haft lidt bedre kameraer end de andre modeller i en iPhone-serie, og denne gang lader Apple til at lægge fokus på antallet af megapixel. iPhone 14 Pro siges at få tre sensorer med en hovedsensor på 48 megapixel. Det er en stigning på 12 megapixel i forhold til iPhone 13 Pro. Derudover skal 14 Pro have to sensorer på hver 12 megapixel.

Der er to årsager til, at en hovedsensor på 48 megapixel er en vigtig udvikling for iPhone 14 Pro. For det første kan Apple på den måde klemme flere detaljer ud af et billede med den proces, der kaldes binning. For det andet er der mulighed for at åbne for videooptagelse i 8K, hvilket er første gang for iPhones.

Læs også: Rygte: iPhone 14-modeller bliver ikke lige hurtige

Rygtede specifikationer for iPhone 14

Specifikationer for iPhone 14 Pro:

  • 6.06″ fleksibel OLED-skærm,120Hz, LTPO, (2532×1170) opløsning & 460 PPI, Pilleformet Notch
  • A16 Bionic (4nm TSMC), 6GB LPDDR5 RAM, 128GB/256GB/512GB/1TB hukommelse
  • 48MP(F/1.3)+12MP+12MP Rear
  • Pris Titanium Alloy ramme+128GB: $1099

De nye lækkede oplysninger nævner også, at 14 Pro kommer med 6GB RAM og ikke 8GB, som vi tidligere har hørt. Hukommelsesmængden skal gå fra 128GB til 1TB. Listen nævner også en designdetalje, nemlig at den traditionelle notch erstattes af en pilleformet notch i toppen af skærmen, samt at skærmen næsten folder sig rundt om notchen.

Flere forskelle mellem Pro og ikke Pro

Blandt de andre forskelle mellem iPhone 14 og iPhone 14 Pro kan nævnes en telelinse i Pro-modellerne samt en ProMotion-skærm på 120 Hz. Der kan også komme et USB-C stik på Pro-modellerne for at kunne give hurtigere overførselshastigheder.

Pris på iPhone 14?

Det lyder jo fint alt sammen, men hvad kommer festen til at koste? Tidligere er der blevet talt om en pris på 999 dollars, samme pris som iPhone 13 Pro, og for nylig har vi hørt en pris på 1099 dollars for iPhone 14 Pro. Her er Shadow_Leak enig og mener også, at prisforskellen bliver på 100 dollars.

Der ser ud til, at iPhone 14-serien betyder en ordentlig overhaling for iPhonen, samt at der ikke kommer nogen mini-model denne gang. Salget af mindre telefoner er ikke så godt, og i stedet får vi en iPhone 14 Max.

Der er stadig mange spekulationer oppe i luften, så det gælder om at fortsætte med at holde et øje på rapporteringen om Apples kommende telefoner. Vi er naturligvis også klar til at melde ud, hvad den vejledende pris på iPhone 14 bliver lige efter lanceringen.

Se også: Laveste priser på iPhone 13