iPhone 15 får designændringer

Når iPhone 15-serien kommer, vil Pro-modellerne få et lidt anderledes design, mens standardmodellerne får uændret design.

iPhone 15 er spottet i dummy-udgave på nettet, hvilket giver os vores første “virkelige” glimt af de designændringer, som Apple disker op med til i sin flagskibs-iPhone, der kommer til september i år.

iPhone dummy-enheder kommer typisk hurtigt efter, at de første lækager af CAD-renderinger, som kan bruges til at 3D-printe iPhone-enheder, dukker op. Disse er især nyttige for producenter af etuier, men også af stor interesse i forhold til at visualisere en iPhones design måneder før lanceringen.

Det er japanske Macotakara, der har spottet et nyt sæt 3D mock-up iPhone 15- og iPhone 15 Pro-modeller på Alibaba.

Se også: Anmeldelse af iPhone 14 Pro

Alle iPhones får Dynamic Island

Skal vi tro disse dummies, så kommer Dynamic Island som rygtet til hele serien. Tidligere var det kun Pro-serien, der fik Dynamic Island.

Vi kan også se markant tyndere kanter på iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max end på den almindelige version takket være “en R-formet” ændring i kanterne. Bunden indikerer ingen ændringer af højttalergitteret eller mikrofonerne, men synes at bekræfte, at USB-C-tilslutning er på vej til iPhone 15.

Se også: Priser på iPhone 14 Pro

iPhone 14 Pro-etuier passer ikke til iPhone 15 Pro

Sammenlignet med iPhone 14 Plus passer iPhone 15 Plus ind i det samme etui uden synlige ændringer af bagkameraet eller chassiset.

Bagkamerahuset på iPhone 15 Pro er angiveligt mindre i højden og bredden end tidligere modeller, men det stikker mere ud.

En mere betydningsfuld designændring, der påvirker kompatibiliteten med etuier, synes dog at være ændringen af lydstyrkeknapperne og mute-knapperne, som forventes at være helt anderledes end de tidligere modeller.

Apple lancerer iPhone 15 på sit årlige iPhone-event til september senere i år. Her kan vi også forvente at se et nyt Apple Watch Series 9 samt andet godt fra Apple-træet.