iPhone 6 Plus i lommen kan være risikabelt

Det kan være farligt at have en iPhone 6 Plus i lommen, i hvert fald hvis man kan lide sin telefon lige

iPhone 6 Plus i lommen kan være risikabelt

Apple holdt længe på, at store telefoner ikke ville sælge, men den kurs blev lagt om med iPhone 6 og iPhone 6 Plus. Sidstnævnte har dog vist sig ikke at være helt uden problemer, da der er begyndt at dukke bøjede iPhone 6 Plus-telefoner op.

Læs også: iPhone 6 skaber smuglermarked

Flere har rapporteret om, at deres iPhone 6 Plus er begyndt at være bøjet, efter de har haft den i lommen. En bruger på MacRumors forum skriver, at han har haft sin iPhone 6 Plus i forlommen under køreturen til og middagen efter et bryllup, og det resulterede i en bøjet telefon.

Det har også fået Unbox Therapy til at teste iPhone 6 Plus’ bøjelighed, og resultatet er kommet på YouTube i denne video:

Som det fremgår af videoen, så er iPhone 6 Plus altså til at bøje ganske meget med de bare næver, og der er efterhånden en lille samling af fotos af iPhone 6 Plus-teleoner, der har fået en krumning.

Apple har endnu ikke selv kommenteret på dette problem, men det er sket før – både for Apple og for andre producenter, som Sony med deres Xperia Z1 – de sidste 3 billeder i galleriet.

iPhone 6 Plus bøjet