iPhone bliver dyrere i år: Prisstigning til iPhone 15 Pro

Når iPhone 15 Pro og 15 Pro Max lanceres senere i år bliver det med en stor prisstigning til Pro-modellerne, lyder et nyt rygte.

iPhone bliver dyrere i år: Prisstigning til iPhone 15 Pro

Går du med tanker om at opgradere til iPhone 15-serien når den lanceres senere i år, skal du nok spare endnu mere op. iPhone 15 Pro-serien rygtes nemlig at blive endnu dyrere.

Se også: Test af iPhones

Større forskel på Pro og almindelig iPhone 15

Når iPhone 15-serien lanceres senere i år bliver det med en endnu dyrere pris på topmodellerne, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max, fortæller de seneste rygter.

Da iPhone 14-serien blev lanceret sidste år var det også med prisstigninger. iPhone 14-serien var nemlig helt op til 33 procent dyrere end iPhone 13-serien. iPhone 14 Pro-serien fik en vejledende pris på hele 10.499 kroner. Men det ser ud til at blive endnu værre i år.

Hvad iPhone 15-serien kommer til at koste, er der endnu ingen gæt på. Men det lyder fra flere kilder, at netop Pro-serien i år får endnu højere pris end sidste år.

Apple forsøger at lave endnu større forskel på Pro og de almindelige iPhone 15. Dette gøres ved at give Pro-serien bedre indmad (såsom bedre kamera, skærm, ydeevne og mere), eksklusive funktioner samt en højere pris.

Spar penge på sidste års iPhones

Når der kommer nye iPhones på markedet senere i år går det som det altid har gået: De nuværende modeller bliver billigere. Derfor er det vores anbefaling, at du i stedet for at købe den nye iPhone 15 vælger sidste års iPhone 14 eller en endnu ældre model.

Se også: Laveste priser på iPhones

iPhone 15 lanceres til september

iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro og iPhone 15 Pro Max lanceres til september, hvor vi også forventer at se et nyt Apple Watch Series 9.

Se også: Den bedste iPhone lige nu?