iPhone X Plus med 6,4” skærm – for stort?

En rendering af en mulig iPhone X og iPhone X Plus med kæmpedisplay side om side afføder en ny runde spekulationer.

iPhone X Plus med 6,4” skærm – for stort?

Apples iPhone X er ikke landet i forretningerne endnu, men det afholder ikke rygtebørsen fra at komme med nye forlydender om, hvad Apple har I sinde at præsentere i fremtiden.

I en fotorealistisk rendering, bliver en virtuel iPhone X ’Plus’ sat op imod den kommende iPhone X og dennes i forvejen store 5,8” store display. Plus-modellen er ekviperet med 6,4 tommer kæmpelærred – en størrelse som Apple skulle have i overvejelserne ifølge iDropnews. Det skriver 9to5mac.com.

En anden iPhone X-model skulle ifølge kilden være under betragtning – en mini-iPhone X, med et 5,28” display. Denne skulle dog have været vraget til fordel for kæmpe-X’eren og dennes gigantdisplay. Med iPhone X Plus vil Apple samtidig give nuværende iPhone Plus ejere en upgrade med et større display end iPhone X.

Se også:  Rygte: iPhone X kan blive forsinket til december

Med en skærmdiagonal på 6,4” vil en eventuel iPhone X Plus samtidig byde på endnu mere skærm end ærkerivalen fra Samsung: Galaxy Note 8.

Den større iPhone X Plus står ikke til at få nogen snarlig debut – det vil givetvis være tale om en model til efteråret 2018. I mellemtiden vil den regulære iPhone X få sin debut den 3. november i år.