Kameradetaljerne for iPhone 13 kan allerede være lækket

Rygter siger, at iPhone 13 får fire kameraer på bagsiden med op mod 64 megapixel på hovedkameraet op op til 5 gange optisk zoom.

Kameradetaljerne for iPhone 13 kan allerede være lækket

iPhone 12 er stadig flere måneder væk, især da den kan blive forsinket helt til november, men det hindrer tilsyneladende ikke, at der kommer rygter om de iPhone-modeller, der skal komme i 2021. Rygtet kommer fra @choco_bit og handler om kameraerne i iPhone 13-telefonerne.

iPhone 13 får fire kameraer på bagsiden

Her hedder det sig, at der allerede i 2021 kan komme en iPhone med fire sensorer i hovedkameraet. Hovedsensoren kan blive på hele 64 megapixel og have 6x digital zoom. Derudover tales der om en sensor på 40 megapixel og med 3-5x optisk zoom, en anamorfisk linse på 64 megapixel, samt en ultra vidvinkel på 40 megapixel. Desuden påstår @choco_bit, at telefonen får LiDAR 4.0-sensor.

Vi har allerede hørt, at Apple kan sætte LiDAR-sensor i dette års iPhone 12. Vi så den første gang tidligere i år på den nye version af iPad Pro.

Pointen med den er at forbedre telefonens AR-muligheder ved at give bedre aflæsning af omgivelserne og dermed en bedre forståelse af, hvad der sker omkring brugeren af telefonen.

Se også: Anmeldelse af iPhone 11

Stadig lang vej til 

Alt dette er som sagt et rygte på et meget tidligt stadie, så det er nok bedst at tage det med et ordentligt gran salt. Samtidig er det langt fra utænkeligt, at Apples iPhones i 2021 kommer med bedre optik, for sådan har det været for hver anden opgradering.

Tidligere har vi hørt, at iPhone 13 kan komme helt uden nogen form for stik.

Se også: Nyheder om iPhone

Sagens videre forløb

Siden redaktionen kørte denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fastholdt sit fokus på emnet. 28/5/2020 fulgte redaktionen op med en artikel med tematikken Video: Test af iPhone SE 2020 – Det bedste iPhone-valg? – Læs den her. Få også seneste nyt om sagen her..