Knivskarpe billeder af iPhone 7 og iPhone 7 Plus/Pro lækket

Fem nye billeder af den almindelige iPhone 7 og iPhone 7 Plus/Pro er dukket op - til en forandring i knivskarp kvalitet. Se alle de nye billeder her.

Knivskarpe billeder af iPhone 7 og iPhone 7 Plus/Pro lækket

Der er formentlig kun to måneder til Apples event, hvor iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPhone 7 Pro ventes at blive lanceret. I de foregående måneder har der floreret et væld af billeder, men stort set alle af disse har været af ekstremt ringe kvalitet, der gør det vanskeligt at vurdere ægtheden af dem.

Læs også: Android-producenter gearer ned forud for iPhone 7-lancering

Nu er to sæt nye billeder dukket op af – formentlig – alle tre telefoner. Som det er set så mange gange før, er det kilder fra det kinesiske sociale medie Weibo, der offentliggør de nye billeder – denne gang af to forskellige uafhængigt af hinanden.

iPhone 7 Plus Pro
Foto: Weibo.com

To nye billeder af iPhone 7 i høj kvalitet

Den første kilde fra Weibo har i dag delt to billeder af den almindelige iPhone 7 (formentlig Plus) i farven rose gold. Som flere af de tidligere billigere har vist, ændres der på antennelinjerne i de kommende iPhones, så de ikke går ind over bagsiden, men i stedet via toppen og bunden.

Billederne gør os dog ikke klogere på, om den almindelige iPhone 7 og iPhone 7 Plus beholder jackstikket eller ej. Tidligere er der nemlig delt billeder af en 4,7” iPhone 7 både med og uden jackstik, så på nuværende tidspunkt er det fortsat lidt af et mysterium.

Læs også: iPhone 7 får trådløs opladning og bliver vandafvisende

Endnu mere mystisk bliver det også, når der kigges nærmere på kameraet. På tidligere billeder ses en større skrå kant og et kamera, der ikke stikker nær så meget ud som dette gør, og det får det i højere grad til at ligne kameradesignet fra iPhone 6/6s.

Der ser altså ud til at florere billeder af lidt forskellige designs, som kan betyde flere ting. Enten eksperimenterer Apple med flere forskellige prototyper, eller også er et eller flere af de lækkede billeder gennem de den seneste tid ikke af de ægte vare.

iPhone 7
Foto: Weibo.com

iPhone 7 Plus/Pro med Smart Connector fotograferet

De tre resterende billeder er af en prototype af iPhone 7 Plus og/eller Pro – det fremgår ikke helt tydeligt i opslaget på Weibo. Ikke desto mindre ses det samme design, der har været omtalt længe. Dual-kameraet med den noget større kant end førnævnte billeder er at finde igen, og det samme er den såkaldte Smart Connector, der har været uvished omkring.

Denne Smart Connector nederst på bagsiden til at slutte eksempelvis et tastatur har været omtalt helt tilbage i marts måned, men sidenhen har den på flere billeder ikke været at finde. Det kan måske skyldes, at dette er Pro-varianten, der ikke været floreret nær så mange oplysninger om som med iPhone 7 og 7 Plus.

Heller ikke her ses bunden affotograferet, så tvivlen om jackstikket bliver heller ikke løst i denne omgang.

Læs også: Mand ‘opfandt’ iPhone i 1992: Sagsøger Apple for 67 mia. kr.

iPhone 7, 7 Plus og 7 Pro ventes traditionen tro at blive lanceret i september måned, hvor telefonerne ankommer med det nye iOS 10, der blev udgivet ved WWDC for en måned siden og lige nu kan downloades som en offentlig betaudgave.