Komplette specifikationer for OnePlus 11 afsløret af TEENA

OnePlus 11 er først klar til lancering om nogle uger, men allerede nu er de vigtigste specifikationer afsløret. Se her, hvad vi har i vente.

Komplette specifikationer for OnePlus 11 afsløret af TEENA

OnePlus 11 får sin officielle, globale lancering den 7. februar, men lanceringen i Kina finder snart sted, hvilket også betyder en certificering fra den kinesiske telemyndighed TEENA.

Med den certificering følger de komplette specifikationer for telefonen på myndighedens webside, så al gætværk fra de seneste måneder er nu ovre.

Se også: Priser på Oneplus telefoner

Skærm, processor, RAM og batteri

Modelkoden for OnePlus 11 er PBH110, og i en benchmarktest på AnTuTu for nylig scorede den over 1,3 millioner point.

Vi kan ellers begynde med skærmen, der er en 6,7 tommer QHD+ AMOLED-skærm, efter sigende med 120 Hz i refresh rate.

Den har desuden en otte-kernet CPU, der er klokket til 3,18 GHz, og vi ved allerede, at der er tale om Snapdragon 8 Gen 2.

Man kan vælge imellem enten 12 eller 16GB RAM og enten 256 eller 512GB hukommelse, og batteriet ligger på en kapacitet på 2.435 mAh. Der er formentlig tale om en enkelt celle med den kapacitet, så totalt kommer vi op på 4,870 mAh.

Se også: Test af OnePlus telefoner

Hovedkamera på 50 megapixel

Telefonen er udstyret med fire kamerasensorer – et selfiekamera på 16 megapixel på forsiden og et triple kamera på bagsiden med en hovedsensor på 50 megapixel, en ultravidvinkel på 48 megapixel og en telelinse på 32 megapixel.

OnePlus hopper altså ikke med på vognen med 200 megapixelhovedkamera, som vi har set hos Xiaomi og som vi kan forvente af den kommende Samsung Galaxy S23-serie.

OnePlus 11 bliver 8,53 mm tyk, vejer 205 gram og supporter 5G netværk. Den har en fingeraftrykslæser indlagt i skærmen.

TEENA nævner ikke noget om hvilken version af Android, telefonen har, men takket været AnTuTu ved vi, at der bliver tale om Android 13 – alt andet ville naturligvis også være en kastastrofe.

Samarbejde med Hasselblad – udstyres også med Alert Slider

Det er tidligere blevet bekræftet, at OnePlus 11 har samarbejdet med Hasselblad om kameraet, samt at den får en såkaldt Alert Slider.

Vi forventer, at OnePlus kommer mere endnu mere nyt om det kommende flagskib i dagene fremover.