Konkurrence: Vind topmodellen Motorola Edge+

Hvem vil ikke gerne vil en high-end mobiltelefon med en vejledende pris på 7.999 kroner? Det har du nu muligheden for i vores konkurrence, hvor du kan vinde Motorola Edge+.

Konkurrence: Vind topmodellen Motorola Edge+

Nu har du muligheden for at vinde en af årets fedeste mobiltelefoner, ved blot at stille os et spørgsmål. Læs her hvordan du kan deltage i konkurrencen om en Motorola Edge+.

Motorola Edge+ er en virkelig fed mobiltelefon med hardware fra øverste hylde og et fantastisk design, som skiller sig ud fra mængden. Motorola Edge+ er en af de bedste mobiltelefoner lanceret her i 2020.

Se også: De bedste mobiltelefoner på markedet i dag

I Edge+ sidder det hurtigste af det hurtigste i Android-verdenen – se bare her: 6,7 tommer OLED-skærm med 90 Hz-skærmopdateringsfrekvens, Snapdragon 865, 12 GB RAM, 256 GB lagerplads og et kæmpe 5000 mAh batteri.

Og den har selvfølgelig 5G, så den kan hoppe på de danske 5G-netværk. Derudover er den blandt de eneste flagskibe med 3,5mm jackstik.

Motorola har heller ikke glemt hvor vigtigt kameraet er i mobiltelefonen. Heri sidder nemlig et tredobbelt bagkamera med Time of Flight 3D-sensor. Hovedkameraet er på massive 108 megapixel, supleret af et 16 megapixel ultra vidvinkel og 8 megapixel telefoto. Uden tvivl Motorolas bedste mobilkamera til dato.

Du kan læse vores test af Motorola Edge+ her, hvor den scorede flotte 5 ud af 6 stjerner.

Deltag i konkurrence om Motorola Edge+

Det er ganske let at deltage i konkurrencen om en Motorola Edge+. Først og fremmest skal du vide, at der er tale om et eksemplar vi har haft til test. Den har faktisk stået model til artiklens billede. Den er selvfølgelig i rigtig god stand, men kommer uden garantibevis.

Du deltager i konkurrencen om Edge+ ved at stille og et tech-relateret spørgsmål i kommentarfeltet til denne video. Alle der stiller os et spørgsmål, deltager automatisk i lodtrækningen om Motorola Edge+ med en vejledende pris på 7.999 kroner.

Vi trækker lod blandt alle spørgsmål fredag den 18. december.

Emnet følges op

Redaktionen følger op med den seneste udvikling. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 11/12/2020 gik vi videre med en sag med fokus på Første indtryk og test af Lenovo Legion DuelKlik her og læs den fulde artikel.. Meget er sket siden. Klik her for at læse seneste nyt om emnet..