Konkurrence: Vind topmodellen Motorola Edge+

Hvem vil ikke gerne vil en high-end mobiltelefon med en vejledende pris på 7.999 kroner? Det har du nu muligheden for i vores konkurrence, hvor du kan vinde Motorola Edge+.

Konkurrence: Vind topmodellen Motorola Edge+

Nu har du muligheden for at vinde en af årets fedeste mobiltelefoner, ved blot at stille os et spørgsmål. Læs her hvordan du kan deltage i konkurrencen om en Motorola Edge+.

Motorola Edge+ er en virkelig fed mobiltelefon med hardware fra øverste hylde og et fantastisk design, som skiller sig ud fra mængden. Motorola Edge+ er en af de bedste mobiltelefoner lanceret her i 2020.

Se også: De bedste mobiltelefoner på markedet i dag

I Edge+ sidder det hurtigste af det hurtigste i Android-verdenen – se bare her: 6,7 tommer OLED-skærm med 90 Hz-skærmopdateringsfrekvens, Snapdragon 865, 12 GB RAM, 256 GB lagerplads og et kæmpe 5000 mAh batteri.

Og den har selvfølgelig 5G, så den kan hoppe på de danske 5G-netværk. Derudover er den blandt de eneste flagskibe med 3,5mm jackstik.

Motorola har heller ikke glemt hvor vigtigt kameraet er i mobiltelefonen. Heri sidder nemlig et tredobbelt bagkamera med Time of Flight 3D-sensor. Hovedkameraet er på massive 108 megapixel, supleret af et 16 megapixel ultra vidvinkel og 8 megapixel telefoto. Uden tvivl Motorolas bedste mobilkamera til dato.

Du kan læse vores test af Motorola Edge+ her, hvor den scorede flotte 5 ud af 6 stjerner.

Deltag i konkurrence om Motorola Edge+

Det er ganske let at deltage i konkurrencen om en Motorola Edge+. Først og fremmest skal du vide, at der er tale om et eksemplar vi har haft til test. Den har faktisk stået model til artiklens billede. Den er selvfølgelig i rigtig god stand, men kommer uden garantibevis.

Du deltager i konkurrencen om Edge+ ved at stille og et tech-relateret spørgsmål i kommentarfeltet til denne video. Alle der stiller os et spørgsmål, deltager automatisk i lodtrækningen om Motorola Edge+ med en vejledende pris på 7.999 kroner.

Vi trækker lod blandt alle spørgsmål fredag den 18. december.