Lækket reklamevideo afslører Samsungs foldbare telefon

En reklamevideo af Samsungs kommende foldbare telefon, Galaxy F, er sluppet fri på Youtube.

Lækket reklamevideo afslører Samsungs foldbare telefon

Det forventes at Samsung til deres næste Unpacked event, den 20. februar, vil afsløre deres første foldbare mobiltelefon. Navnet skulle angiveligt blive Samsung Galaxy F, men det er stadig usikkert. Nu er en reklamevideo af den foldbare telefon blevet lækket og lagt på Youtube, hvor man får en hurtigt indtryk af den.

Samsung viste første gang deres nye foldbare skærm, Infinity Flex Display, frem på deres årlige udviklerkonference. Men den enhed de viste frem afslørede ikke meget om Galaxy Fs endelige design. Det gør nedenstående video tilgengæld.

Læs også: Samsung viser foldbar telefon og helt ny brugerflade frem

Samsung Galaxy F bliver forhåbentlig præsenteret den 20. februar, sammen med Samsung Galaxy S10. Der er ikke meget information ude om den endnu, men den skulle få 512GB lagerplads og få modelnummeret SM-F900U. Den skulle få to batterier på hver 2190 mAh, så en samlet kapacitet på 4380 mAh.

Hvad synes i om enheden i videoen?

Læs også: Nye billeder: Sådan ser Samsung Galaxy S10 ud

Temaet er ikke slut

Sagen er ikke slut. Redaktionen har fulgt op på emnet. mobilsiden holdt fast i sin interesse i tematikken. 2/1/2019 stillede igen redaktiornen skarpt på temaet med artiklen om Se hvornår Samsungs mobiler får Android 9 Pie – Den finder du her. De seneste nyhedsartikler om temaet “Samsung galaxy” finder du her..