LG G4 får Android 6.0 Marshmallow i næste uge

I næste uge opdaterer LG som den første producent, ud over Google, LG G4 med Android 6.0 Marshmallow begyndende i Polen.

LG G4 får Android 6.0 Marshmallow i næste uge

Hver gang en ny Android-version udgives, er der altid kamp blandt producenterne om at udsende den nyeste software til topmodellerne hurtigst muligt.

Titlen som den første producent til at udsende opgraderingen til Android 6.0 Marshmallow kan LG formentlig tage i år – eller rettere igen i år. Sidste år var LG nemlig også først til at udsende Lollipop til LG G3, og nu gentager historien sig med årets topmodel, LG G4.

Læs også: Får min telefon Android 6.0 Marshmallow – og hvornår?

Selv om udrulningen med den store Android-opgradering først sættes i gang i starten af næste uge, er LG så sikre på at kunne snuppe titlen som den første i verden til at udsende den nye software, at der er udsendt en pressemeddelelse i den forbindelse.

LG starter dog igen i år kun ud med en udrulning i Polen, og hvis alt går efter planen, følger de resterende europæiske lande, Asien og USA kort efter. Det må altså betyde, at du formentlig kan se frem til opgraderingen inden for få uger, hvis du har en LG G4.

Læs også: Android 6.0 Marshmallow nu ude til de første telefoner

“Ved at arbejde tæt sammen med Google har LG været i stand til at udsende Android 5.0 til G4 før alle vores konkurrenter. Mens hastighed ikke alene er en indikation på god service, bidrager det meget til at give kunderne tilliden til, at LG først er engageret i de eksisterende kunder,” siger underdirektør for LG, Chris Yie.

Se om din telefon får Android 6.0 Marshmallow

LG har endnu ikke meldt noget ud omkring opgradering af de resterende modeller i porteføljen. For at du kan holde dig opdateret og få det bedste overblik over udrulningen af Android 6.0 Marshmallow de kommende måneder har Mobilsiden lavet en fuld oversigt.

Android 6.0 Marshmallow

Her er nyhederne i den nye Android-version

I pressemeddelelsen fremhæver LG selv tre store nyheder i Android 6.0 Marshmallow, som først er ændringen af apptilladelser, således at du nu skal godkende eller afvise apps i at få adgang til tilladelser under brug.

I Android 5.0 kom et nyt system for lyd og notifikationer. Det er blevet ændret i Android 6.0 til at hedde “forstyr ikke”, som blokerer alle lyde eller kun alarmer og notifikationer.

Til sidst fremhæver LG nyheden kaldet Doze, som er forbedringer af standbytiden og dermed bedre batteritid. Jo mere din telefon ligger stille på eksempelvis et bord, desto mere forhindres apps i at kunne køre i baggrunden og sluge strøm, når du ikke bruger telefonen. Doze genkender også, hvor meget du bruger dine apps og sørger derfor for, at apps, du sjældent benytter, ikke kan bruge løs af batteriet.

Marshmallow bringer også officiel understøttelse for Android Pay med sig, men da det endnu ikke understøttes i Danmark, må du vente med at tage den smarte betalingsteknologi i brug.

Du kan læse mere om, hvad der er af nyheder i Android 6.0 Marshmallow her.