LG G6 og Q6 lanceret i nye, friske farver

LG har hentet tre af farverne fra topmodellen V30 og introduceret dem til det andet flagskib G6 og den skrabede udgave, LG Q6.

LG G6 og Q6 lanceret i nye, friske farver

Nu er der flere mulighed for at vælge en farve, du kan lide, hvis du overvejer at købe LG-topmodellen G6 eller det billigere alternativ Q6. LG G6 er kommet i tre nye farver, mens LG Q6 er kommet i to nye farver. Det oplyser LG i en pressemeddelelse.

De tre nye farver, som LG G6 kan fås i, er Moroccan Blue, Lavender Violet og Raspberry Rose, mens Q6 kun kommer i Moroccan Blue og Lavender Violet.

Måske virker nogle af navnene bekendte, for de er tre allerede at finde på det andet flagskib V30. Ved CES-messen kom V30 i farven Lavender Violet, mens den blev lanceret i de to øvrige farver.

LG G6
LG G6 i farverne Raspberry Rose, Moroccan Blue og Lavender Violet. Foto: LG

Om den blå farve Moroccan Blue oplyser LG, at den er inspireret af de blå bygninger i byen Chefchaouen i Marokko. Den lavendelblå/violette farve Lavender Violet er lavet til både mænd og kvinder, mens den bordeauxrøde Raspberry Rose ifølge er LG designet som den perfekte farve til årsdage, dimissioner og valentinsdag.

“LG fokuserer på at producere smartphones, der er af både høj kvalitet og som er følelsesmæssigt udtryksfulde. Vi ønsker, at kunderne kan udtrykke deres forskellige personligheder gennem LG’s unikke og varierede udvalg af farvemuligheder,” siger Park Hee-wook, som er vicedirektør og produktleder for LG Electronics’ mobilafdeling.

LG Q6
LG Q6 i farverne Moroccan Blue og Lavender Violet. Foto: LG

LG oplyser til sidst, at de nye farver først vil blive tilgængelige i hjemlandet Sydkorea i løbet af februar, hvorefter turen kommer til andre lande. Det er på nuværende tidspunkt uvist, i hvilke lande de nye farver bliver tilgængelige. Mobilsiden.dk har spurgt LG, om farverne kommer til Danmark, men afventer endnu svar.