LG sigter efter 12 mio. solgte G4-smartphones

LG satser på at slå egne rekorder med salget af LG G4, som forventes at runde 12 millioner eksemplarer verden over.

LG sigter efter 12 mio. solgte G4-smartphones

LG er ambitiøse med sin seneste topmodel, G4, som sydkoreanerne lancerede ved 6 samtidige events i tirsdags.

Læs også: LG G4 officiel – Topmobil med læderstil

Den sydkorenske gigant sigter nemlig efter at overgå salget af forgængeren, G3, ved at sælge 12 millioner eksemplarer på verdensplads igennem 180 forskellige teleselskaber. Det skriver avisen, Yonhap News Agency.

I august måned sidste år kunne LG fejre, at man havde nået milepælen på 10 millioner solgte G3-smartphones, og i år sætter man altså barren endnu højere.

Læs også: LG G4 i læder – Vores første indtryk [WEB-TV]

Til sammenligning forventer Samsung at sælge intet mindre end 70 millioner eksemplarer af Galaxy S6 og S6 Edge, hvilket også vil være en rekord for Galaxy S-serien.

LG G4

LG G4 adskiller sig fra mængden af smartphones ved at være beklædt med en bagside af ægte læder, der, ifølge LG selv, tager 12 uger at fremstille. G4 byder også på hardware i top med blandt andet en Snapdragon 808-processor, 3 GB RAM, en højopløselig QHD-skærm på 1440 x 2560 pixels og et 16 MP kamera, der indtil videre tegner til at klare sig yderst fornuftigt.

Læs også: LG G4 mod Samsung Galaxy S6 og HTC One M9: Hvilken er bedst?

Både pris og lanceringsdato i Danmark er endnu ikke officielt bekræftet af LG, som kun fortæller til The Verge, at de amerikanske teleselskaber vil sælge LG G4 i slutningen af maj eller starten af juni måned.