LG skifter navnet på G-smartphoneserien i år

Dette års topmodel fra LG kommer ikke til at hedde LG G7, men derimod noget helt andet. LG er nemlig ved at finde et nyt navn til dets G-serie.

LG skifter navnet på G-smartphoneserien i år

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Det er hårde tider for LG. Producentens ellers fornuftige smartphones, G6 og V30, bliver fuldstændigt forbigået af sin landsmakker Samsung og Apple. Både salgstal og markedsandele er ikke opløftende.

Læs også: LG lancerer V30 i farven Raspberry Rose

Men den sydkoreanske producent er slet ikke klar til at give op endnu. LG vil nemlig forsøge at rette op på salgstallene ved at ændre navnet på det, det nu er G-serien. Navnet har ellers været anvendt, siden LG G2 blev lanceret i 2013. Forud for denne blev LG Optimus G lanceret i 2012, men navnet blev altså lige ændret den ene gang – og nu står det over for endnu en ændring.

”Der er intet nyt i at rebrande flagskibsmodeller, og Samsung og Apple har gjort det med deres egne flagskibe,” siger en LG-medarbejder til den sydkoreanske avis The Investor.

LG oplyser også til mediet, at det endelige navn endnu ikke er vedtaget. Til det lokale medie Digital Daily skulle LG dog have delt dets tanker omkring et nyt navn til dets topserie.

”LG forbereder en helt ny strategi for G-serien i løbet af første halvdel af året. Nogle af mulighederne er at navngive telefonen med et tocifret nummer og rebrande telefonen med et nyt navn,” lyder det fra LG.

Det er altså ikke til at sige på nuværende tidspunkt, hvad LG’s næste topmodel kommer til at hedde. Sikkert er det i hvert fald, at den ikke lanceres under navnet LG G7. Rygter går på, at telefonen bliver præsenteret i slutningen af februar måned ved den kommende Mobile World Congress i Barcelona. Det er i samme anledning, at både LG G5 og LG G6 blev afsløret, så det samme bliver formentlig tilfældet igen i år.

Seneste nyt om Mobiltelefoner