Med iOS 16 kan det være slut med support af iPhone 6s

I 2022 ser det ud til, at iPhone 6S ikke længere bliver opdateret - med iOS 16 er det slut efter et lang imponerende epoke.

Med iOS 16 kan det være slut med support af iPhone 6s

Hver gang Apple kommer med en stor opdatering af iOS, tager de visse telefonmodeller væk fra listen over enheder, der får support. Næste gang kan det være den tid for iPhone 6s, i hvert fald hvis vi skal tro franske iPhonesoft.fr. De hævder, at Apple fra og med iOS 16 kan skippe iPhone 6s og den første generation af iPhone SE på support-listen.

7 år gammel iPhone færdig i 2022

iPhone 6S kom på markedet i 2015, så til næste år kan den fejre syv års fødselsdag. I smartphoneverden betyder det, at den er ældgammel. Et mobilår svarer nærmest til 15 menneskeår. Så det er en gammel sag, iPhone 6S.

Det betyder også, at Apple har givet modellen syv års support, hvilket er mere end alle Android-smartphones, der som oftest må nøjes med 2-3 års store opdateringer og op til fem års sikkerhedsopdateringer.

Se også: Anmeldelse af iPhone

Vil dog stadig fungere

Det er dog værd at huske, at bare fordi iPhone 6s ikke får iOS 16, så fungerer telefonen stadig uden problemer. Man får bare ikke adgang til de ændringer og forbedringer, iOS 16 kommer med.

Med det sagt er telefonens hardware så gammel, at det ikke er til at sige, hvordan iOS 16 ville fungere på den.

Sidder man med en syv år gammel mobil i hånden, er det nok alligevel ved at være tid til en opgradering. Det er imponerende, at Apple har pustet nyt liv i telefonen i så mange år, men når det er sagt, så bør du holde dig fra at købe iPhone 6S, selvom den kan friste med en lav pris.

Se også: Priser på iPhone

Redaktionen har mere i sagen

Fortællingen gik sin videre gang. Daniel Søgaard Hald fulgte op på sagen. 20/12/2021 samlede vi op på historien og publicerede en artikel omkring Afstemning: Årets Mobil 2021Klik her for artiklen.. Siden er meget vand er løbet gennem åen. De seneste nyheder finder du ved at klikke her. .