Mobildeal: Få Årets Smartphone 2018 til spotpris

Titlen som Årets Mobil 2018 gik til den fantastiske Huawei Mate 20 Pro. Nu kan den købes til en uhørt lav pris, så længe lager haves.

Mobildeal: Få Årets Smartphone 2018 til spotpris

Oktober måned 2018 blev en mobiltelefon lanceret, der formåede at vinde et utal af priser, ikke kun ved Mobilsiden, men verden rundt. Den vejledende udsalgspris på 7.499 kroner kan skræmme mange mobilkøbere væk, men nu er prisen faldet uhørt langt ned på flagskibsmobilen.

Huawei Mate 20 Pro tilragede sig titlen som Årets Mobil, den bedste kameratelefon og fik topkarakter i vores test. Huawei Mate 20 Pro fik desuden den fornemme titel som “Den bedste smartphone” i 2019 ved Mobile World Congress. Så der er altså ikke tale om en hvilken som helst mobiltelefon.

På trods af et halvt år på bagen, så er Mate 20 Pro stadig udstyret med nyeste Kirin 980 chipsæt, som vi også finder i nyeste flagskib fra Huawei, P30 Pro. Dens tredobbelte kamera er stadig blandt de bedste på markedet og ligger stadig på en femteplads på DxOMarks rangliste over de bedste mobilkameraer.

Den er udstyret med 128GB lagerplads, der kan udvides med hukommelseskort, og et kæmpestort 4200 mAh batteri og hurtigopladning, som sparker batteriet op fra 0-70 procent på bare en halv time i opladeren. Softwaren er nyeste Android 9 Pie på Huaweis Emotion UI og der er altså ingen grund til bekymring for fremtidige opdateringer. Både Huawei og Google lover, at Google Play og sikkerhedsbeskyttelse fra Google Play Protect vil fortsætte med at fungere på alle nuværende Huawei-enheder.

Begrænset antal Mate 20 Pro til spotpris

Fra 7.499 kroner til 1.999 kroner, lyder næsten for godt til at være sandt. Telia sælger Huawei Mate 20 Pro til en samlet pris på 3.650 kroner, inklusive 6 måneders abonnement med fri tale, fri SMS og fri data. På trods af at de 6 måneders medfølgende abonnement, så er det stadig langt billigere end hvad man kan opstøve af priser på den.

Men du skal nok ikke vente for længe, da tilbuddet løber til 16. juni eller indtil det begrænsede antal er udsolgt. Er du fristet, så finder du Telias tilbud her på Mate 20 Pro her. De har både den blå, Twilight og sorte udgave på lager.