Mobilsiden.dk har haft besøg af Samsung Galaxy S 4

Topmodellen Galaxy S 4 har været forbi Mobilsiden.dk, hvor vi har set nærmere på den. Se alle billederne her.

Mobilsiden.dk har haft besøg af Samsung Galaxy S 4

Samsung Galaxy S 4 dukkede op på redaktionen en tidlig morgen. Frisk og klar til en dag, hvor vi skulle se nærmere på den nye topmodel fra Samsung.

Planen var der skulle laves en video a la hvad vi tidligere lavede med Samsung Galaxy Note II, så funktionerne vises frem. Under præsentationen i New York blev der fortalt en masse om de nye funktioner, men nu skulle de demonstreres på tæt hold.

 – Web-tv: Se 16 features i Samsung Galaxy Note II

Efter flere timer i hinandens selskab og en masse video-optagelser rigere har vi sagt på gensyn til Galaxy S 4, da vi håber der ikke går så længe inden vi modtager den til test.

Derfor er vi lige nu ved, at lægge sidste hånd på indslaget om Samsung Galaxy S 4. Indtil det er klar kan du se en række billeder vi har taget af den nye topmodel.

Der arbejdes på et langt indslag og du kan glæde dig til klokken 10.30 i morgen formiddag, hvor det vil blive tilgængeligt på Mobilsiden.dk.

Sagens videre forløb

Næste kronologiske historie om emnet finder du her. mobilsiden kørte videre med bolden. 24/3/2013 gik vi videre og publicerede artiklen Samsung Galaxy S 4 Mini – måske på vejKlik her for fortsættelsen.. Emnet er stadig Hot. Klik her for seneste nyt..