Moto Z3 læk: Her Motorolas næste flagskibstelefon

Motorola Moto Z3 og Z3 Play er lækkede. Det kan du forvente af selskabets kommende toptelefoner.

Moto Z3 læk: Her Motorolas næste flagskibstelefon

Netmediet Droidlife har fået fingrene i de første informationer om hvad Motorola har i sinde at præsentere af toptelefoner i 2018. Lækket giver indikationer om hvad vi kan forvente, men er ikke bekræftet fra anden side, hvorfor de fortsat skal tages med et gran salt.

En lækket præsentationslide viser et billede af Motorola Moto Z3 Play, selskabets efterfølger til Moto Z2 Play som ser ud til at byde på meget af forgængerens kvaliteter forenet med et endnu større display. Nedunder optræder Moto Z3, men på den kan bagsiden ikke ses – denne er iklædt en særlig 5G-mod.

Den modulære opbygning, med den magnetiske opkobling til Motorolas mods er igen at syne, hvilket indikerer at begge telefoner vil være af samme størrelse som før. Et dobbeltkamera er også synligt på den formodede Moto Z3 Play, mens et trippelkamera synes at være at se på topmodellen.

Læs også:  Årets første Motorola Mods ser lovende ud

Fronten på Moto Z3 Play vil dog prydes af et større 6 tommers display, 14. pct. større end før, i det aflange 18:9 format. Moto Z3 vil sandsynligvis arve samme displaystørrelse, men byde på stærkere komponenter ombord. To versioner af Moto Z3 synes dog at være i spil, hvoraf den ene får den kommende Snapdragon 845 octa-core processor ombord, men den står til en lancering på et senere tidspunkt.

En bemærkelsesværdig detalje er, at ingen af telefonerne synes at have en fingeraftrykslæser ombord. Det kan derfor være, at Motorola vil satse alene på ansigtsgenkendelse her, eller være blandt de første producenter som integrerer fingeraftrykslæseren under displayet.

Hvornår telefonerne vil debutere melder Droid-life intet om. Følger lanceringen dog samme drejebog som sidste års Moto Z2 lanceringer, vil Z3 Play debutere i juli måned, mens Z3 vil få debut nogle få uger senere.

Motorola Moto Z3
Moto Z3 har en bagside med et 5G-Mod. Foto: droid-life.com

Interessant 5G Moto Mod

Når Z3 lanceres kan den få følgeskab af en interessant ny udvidelse fra Motorola Mod-familie af tilbehørsprodukter: en 5G Mod.

Den vil, som de øvrige Moto Mods, hæfte sig på bagsiden, men vil byde på avanceret 5G-forbindelse som telefonen kan udnytte. Hvorvidt den vil blive bagudkompatibel med tidligere Motorola Z-mobiler er fortsat uvist, men hidtil har samtlige Mods fungerer i samspil med alle Moto Z telefoner.

Se også:  Motorola Moto Z2 Force – Topmobil med et twist [TEST]