Motorola afslører ny telefon den 13. november

Og der er højst sandsynligt tale om en genopfundet version af den klassiske RAZR-klaptelefon.

Motorola afslører ny telefon den 13. november

Motorola er begyndt at sende invitationer ud til et arrangement, der skal foregå onsdag den 13. november i Los Angeles. I invitationen har Motorola inkluderet en GIF, der frister én til at tro, at der er tale om den kommende Motorola RAZR.

Læs også: Test: Motorola One Zoom – Superb mellemklasse

RAZR var en en af Motorolas populæreste serier gennem nullerne, hvor den slanke klaptelefon stod for en stor del af Motorolas omsætning. I 2011 genoplivede Motorola serien med en række androidtelefoner, der dog ikke kunne klappes sammen. Androidversionerne af RAZR blev markedsført frem til 2013, hvorefter RAZR udgik. Nu ser RAZR dog ud til at få endnu en genoplivning. Denne gang under Lenovo, der som bekendt ejer Motorola, og denne gang med en foldbar skærm.

Motorola har som nævnt sendt invitationer ud til arrangementet. I invitationen har Motorola inkluderet en GIF, der viser den gamle Motorola RAZR nærmest blive skraldet af den nye, som var det en banan. GIF’en kan ses i tweetet herover.

Invitationen indeholder desuden sætningen “You’re going to flip” – på dansk: “Du kommer til at flippe”. Samtidig skriver motorola, at arrangementet kommer til at inkludere den længe ventede afsløring af et genopfundet ikon. Det har fået samtlige techjournalister i verden til at gætte på, at det netop er en foldbar Motorola RAZR, der bliver afsløret den 13. november.

Læs også: Test: Motorola One Vision – Den bedste i mellemklassen

Rygterne omkring telefonen siger, at den kommer med to skærme og Snapdragon 710-chipsettet. Den vil desuden være tilgængelig i to varianter med henholdsvis 4 GB RAM og 64 GB lagerplads, og 6 GB RAM og 128 GB lagerplads. Batteriet skulle efter sigende være på 2.730 mAh. Alt i alt lyder det jo ikke overvældende, hvis altså rygterne taler sandt.

Prisen er til gengæld ret overvældende. Ifølge rygterne, så kommer Motorola RAZR 2019 til at koste vanvittige 1.500 amerikanske dollars, eller godt og vel 10.000 danske kroner – før skatter og afgifter vel at mærke. Om alle rygterne er sande, får vi at se den 13. november.