Motorola Edge 40 Pro: Lynhurtig mobil på vej

Motorola er på vej med en ny mobil, hvor der virkelig er skruet op for hastigheden. Her er hvad vi ved om den kommende Motorola Edge 40 Pro.

Motorola Edge 40 Pro: Lynhurtig mobil på vej

Tre smartphoneproducenter har lanceret deres 2023-topmodeller med det nye lynhurtige Snapdragon 8 Gen 2-chipset: Samsung Galaxy S23 Ultra, OnePlus 11 5G og Xiaomi 13 Pro. Nu er også Motorola på vej med deres bud på en flagskibsmobil, og her bliver der skruet op for hastigheden på flere parametre. Her er de seneste rygter om Motorola Edge 40 Pro.

Se også: Test af nyeste smartphones

Ny topmodel fra Motorola

Motorola har endnu ikke annonceret, hvornår den nye topmodel officielt præsenteres, men der er heldigvis dukket informationer op om den. Her er det tydeligt, at Motorola gerne vil have masser af fart i den nye topmodel, og ikke kun i chipsettet.

Den næste flagskibsmobil fra Motorola går under navnet Edge 40 Pro. Den vil blive den første fra Motorola i Europa med den nye Snapdragon 8 Gen 2, som man finder i andre nye Android-topmodeller. Det er uden tvivl den hurtigste og bedste chip til Android-telefoner lige nu.

Det betyder selvfølgelig, at Motorola Edge 40 Pro får meget hurtig ydeevne, men producenten stopper ikke her. Edge 40 Pro får hele 12 GB LPDDR5X RAM og op til 512 GB lagerplads.

Den kommer med en 6,7 skærm med HDR10+ support samt en opdateringshastighed på hele 165 Hz.

Se også: Reparation af Motorola Edge 40 Pro

50 procent batteri på 7 minutter

Der er også fart på opladningen. Her finder man nemlig en 125 Watt TurboCharge, der giver 50 procent på blot 7 minutter. Batteriet er på fornuftige 4.600 mAh.

Kameraerne i Edge 40 Pro skulle bestå af et 50 megapixel hovedkamera med OIS, 50 megapixel ultravidvinkel og 12 megapixel kamera til portrætfotos.

Motorola Edge 40 Pro kommer med Android 13. Den skulle også have en IP68-certicering.

Som sagt er Motorola Edge 40 Pro ikke lanceret endnu, så tag alle disse specifikationer med et gran salt.

Hvornår kommer Motorola Edge 40 Pro og hvad koster den?

Motorola har som sagt ikke givet en dato for den officielle lancering endnu, men det kan ikke vare lang tid. Hvad med prisen? Vi forventer at Motorola sætter en skarp pris på Edge 40 Pro. Modellen den erstatter kostede 5.999 kroner og samme pris virker sandsynlig med Edge 40 Pro.

Se også: Nyheder om mobiltelefoner