Motorola Edge Plus: en topmodel-konkurrent til Samsung og Huawei

Motorola Edge Plus - et kommende flagskib med stor 90Hz-skærm, Snapdragon 865, 5G og 5170 mAh batteri er blevet lækket.

Motorola Edge Plus: en topmodel-konkurrent til Samsung og Huawei

Endelig, endelig, endelig! Jeg har længe været stor fan af Motorolas mobiltelefoner, som indtil videre har holdt sig til mellemklasse-segmentet. Jeg har gået og håbet på et reelt flagskib fra Motorola, der kan konkurrere med det bedste fra Samsung og Huawei, og nu er det angiveligt på vej.

Vi vidste der var noget spændende på vej til årets store mobilmesse, Mobile World Congress, som desværre endte med at blive afblæst på grund af coronavirus, men takket været tipsteren Onleaks, så får vi nu et første kig på den spændende topmodel.

Læs også: Ny Motorola-mobil sætter turbo på opladningen

Motorola Edge Plus bliver navnet

Motorola Edge Plus, eller Edge+, bliver navnet på Motorolas første topmodel i lang tid – alt for lang tid. Designmæssigt ligner den mest af alt en Huawei P30 Pro, men mon ikke Edge Plus gemmer på en række spændende ting.

På de lækkede billeder ser man et buet skærm med hole-punch frontkamera, ganske små sorte kanter omkring skærmen, et lysende Motorola-logo på bagsiden, et tredobbelt kamera (der muligvis også gemmer på en ToF-sensor) og måske også stereohøjtalere. Inspirationen til navnet kan næsten kun komme fra det buede skærmglas.

Se også: Sammenlign priser på Motorola-mobiler

Motorola Edge Plus: Specifikationer i topklasse

Motorola Edge Plus ser ud til at få nogle seriøse specifikationer, som kan matche de bedste på markedet. Der bliver nævnt en 6,67 tommer skærm i fuld HD og med 90Hz, Snapdragon 865 (og dermed 5G), 8-12 GB RAM og minimum 128 GB lagerplads. Kender vi Motorola ret, så er der også plads til hukommelseskort og måske også et jackstik i toppen af telefonen.

Men de imponerende specifikationer stopper ikke her, for den skulle blive udstyret med et batteri på 5170 mAh, altså større end Samsung Galaxy S20 Ultra med 6,9 tommer skærm i 120 Hz. Dertil kommer der en ren udgave af Android, med Motorolas som regel gode tilføjelser, og der er lagt op til lang batteritid.

Ikke noget om kameraet i Motorola Edge Plus endnu

Motorola har længe haft stort fokus på deres kameraer i mellemklasse-mobiler, så mon ikke også de har dette i Edge Plus. Skal man kunne konkurrere mod de bedste i dette segment, så skal der også leveres god foto- og videokvalitet. Der er desværre ikke nogle informationer om kameraet endnu, så vi må væbne os med tålmodighed lidt endnu. Men der er umiddelbart tale om et tredobbelt kamera, hvor den øverste sensor ser ret overdimensioneret ud. Det ligner derudover at der gemmer sig en ToF-sensor over LED-blitzen.

Læs også: Motorola lancerer Moto G8 med 5000 mAh batteri

Motorola Edge Plus er ikke officiel endnu

Motorolas første topmodel i lang tid er endnu ikke blevet offentliggjort. Vi ved ikkke hvornår det sker, men det kan ikke vare længe. Vi følger den intenst. Det er dejligt at se endnu en konkurrent af high-end-mobiltelefoner.

Hvad siger i til den?

Mere nyt i sagen

Siden redaktionen publicerede denne nyhedsartikel er der kommet nyt i sagen. Daniel Søgaard Hald fortsatte fortællingen. 5/3/2020 gik vi videre og publicerede et indlæg omkring Guide: Barnets første mobil – hvornår, hvordan og gode råd – Du kan læse den her. Og der er stadig puls i emnet. Læs de seneste nyheder om Mobiltelefon..