Motorola inviterer til “stor annoncering” den 2. august

Sæt kryds i kalenderen ud for den 2. august, hvor Motorola afholder en "stor annoncering". Du kan formentlig se frem til en Moto Z3 og et 5G-modul.

Motorola inviterer til “stor annoncering” den 2. august

Snart er der nyt fra producenten Motorola, som er ejet af Lenovo. Motorola har nemlig inviteret pressen og alle interesseret til en event, der finder sted torsdag den 2. august klokken 14:00 lokal tid i USA. Det vil sige klokken 21:00 dansk tid.

Læs også: Motorola er kommet i fornemt selskab

Ifølge Motorola selv er der tale om en ”stor annoncering”, men det er endnu uklart, hvad der helt præcist er tale om. Om eventen skriver Motorola selv følgende:

”Sæt kryds i kalenderen. Den 2. august laver vi en stor annoncering ved Motorolas hovedkontor i Chicago. Sig ”hej” til en ny måde at forbinde, streame, downloade, videochatte og mere. Er I klar?”

Invitationen nævner ikke eksplicit, at der er tale om en eller flere telefoner, men det må formodes at være det mest oplagte. Rygter går på, at der umiddelbart er to mobiler på vej fra Motorola, men om de allerede er klar om en måned, vides ikke.

Motorola 5G Moto Mods
Foto: droid-life.com

Moto Z3 med vildt 5G Moto Mods-modul på vej

Den ene er topmodellen Moto Z3, som eventuelt også kan blive lanceret under navnet Moto Z3 Force med en brudsikker skærm. Motorola har af uvisse årsager tradition for at lancere ”Play”-varianten før topmodellen, og netop Moto Z3 Play blev præsenteret i starten af juni.

Det vil altså være oplagt med en ny Moto Z3 og særligt et 5G-modul, som blev lækket tilbage i januar måned. Det vil i hvert fald give rigtig god mening i forhold til de nye måder at ”forbinde, streame, downloade, videochatte” på, som Motorola nævner i invitationen. 5G-modulet minder om Motorolas powerbank-modul, som monteres på bagsiden via det såkaldte MotoMods-system.

Motorola one
Foto: Androidheadlines.com

Prisvenlig Motorola One Power med Android One

En anden mulig nyhed fra Motorola er telefonen Motorola One Power, som blev lækket for en måneds tid siden. Der er tale om en såkaldt Android One-mobil med ren Android, og telefonen har det famøse hak i skærmen og en bagside, der må siges at være inspireret en hel del af en vis æbletelefon.

Der er bestemt ingen garanti for, at det er nogle af disse produkter, som Motorola præsenterer om en lille måneds tid, men særligt 5G-modulet fra Motorola må siges at være en oplagt nyhed taget Motorolas formulering i betragtning.

Hvad tror du, at Motorola viser frem den 2. august? Giv gerne dit bud i en kommentar nedenfor.