Motorola Moto G62 5G – ny value for money-mobil

Motorola har netop lanceret en ny prisbillig mobiltelefon i Moto-serien. Moto G62 5G viser imponerende specifikationer til prisen.

Motorola Moto G62 5G – ny value for money-mobil

En ny uge, en ny mobiltelefon fra Motorola fristes man til at sige. Igen er der med Moto G62 5G tale om en lovende smartphone, hvor man får meget for pengene. Læs med, mens vi dykker ned i den nye value for money-mobil her.

Se også: Sammenlign priser på Motorola

Kvalitets skærm og stort batteri

Vi bliver gang på gang imponerede over, hvor meget mobiltelefon man kan få til under 2.000 kroner. Med en vejledende pris på 1.999 kroner byder Moto G62 5G ind med en 6,5 tommer skærm i fuld HD med 120 Hz opdateringshastighed. Til at drive den nye smartphone sidder et Snapdragon 480+ chipset fra Qualcomm. Man kan vælge mellem 64 eller 128 GB lagerplads.

Man kan forvente lang batteritid G62, der kommer med et stort 5.000 mAh batteri. Der oplyses desværre ikke, om den kommer med Motorolas Turbocharge hurtigopladning.

Værd at fremhæve er nye stereohøjtalere med Dolby Atmos-lyd, der ifølge producenten “bringer dig tættere på din underholdning, idet de to højttalere giver forbedret bas og renere vokal, hvilket skaber en unik multidimensionel lyd med mere dybde, klarhed og detaljer.”

Motorola Moto G62 5G
Motorola Moto G62 5G

Tredobbelt kamera

Der sidder et tredobbelt kamera på bagsiden i Moto G62 5G. Hovedkameraet har en 50 megapixel stor sensor. Den akkompagneres af et ultravidvinkelkamera og et lille 2 megapixel makrokamera.

Moto g62 5G giver brugeren mulighed for at optage fra to forskellige perspektiver på samme tid med Dual Capture-tilstanden. Et 16 megapixel selfie-kamera kommer med indbygget Face Beauty Video.

Motorola Moto G62 som arbejdstelefon

Mens alle Motorolas enheder er beskyttet af ThinkShield for mobile, er Moto G62 5G også tilgængelig i en særlig Business Edition med Android Enterprise Recommended-certificering – og tilbyder B2B-brugere endnu mere beskyttelse med yderligere software og sikkerhedsopdateringer i 4 år, plus certificeringer af høj kvalitet som f.eks. FIPS 140-2. Derudover har Motorola indgået samarbejde med Zimperium, en af de globale ledere inden for mobil sikkerhed, for at tilbyde Moto Threat Defense, en for branchen førende AI-baseret beskyttelse mod nye trusler som phishing eller malware.

ThinkShield for mobile tilbyder forbedret beskyttelse ved at opbygge sikker kæde af tillid og yderligere sikkerhedscertificeringer og -løsninger – som hjælper med at beskytte dine data mod malware, phishing og andre trusler – og beskytter og holder din enheds oplysninger mere sikre.

Pris på Motorola Moto G62 5G

Motorola Moto G62 5G vil være tilgængelig i Danmark fra den 4. juli i farverne Midnight Grey og Frosted Blue. Den vejledende pris er 1.999 kroner.

Se også: Den bedste Motorola til prisen