Motorola Moto G7 får måske notch som OnePlus 6T

Specifikationer og billede af Motorola Moto G7 dukker nu op. Med notch som OnePlus 6T og dobbelt kamera.

Motorola Moto G7 får måske notch som OnePlus 6T

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Motorola bliver mere og mere populære i Danmark. De har i år lanceret en række budget og mellemklasse telefoner, som generelt imponerer de danske anmeldere meget. Vi har tidligere testet Moto G6 Plus, som vi var utroligt positive over. Motorola One er vi netop i gang med at teste nu, så forvent den anmeldelse inden længe. 

Nu dukker de første ting omkring Moto G7 op. Først og fremmest en rendering af mobilen, som med stor sandsynlighed skulle ligne den færdige udgave. Her er der en skærmnotch ala OnePlus 6T og et dobbelt kamera på bagsiden.

Læs også: Test: Nokia 7.1 – Solid mellemklasse mobil

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Motorola Moto G7 med mininotch

Vanddråbe formen på skærmnotchen og en længere skærm, 19,5:9, giver G7 et mere moderne look. Specielt sammen med de mindre kanter og den manglende fingeraftrykslæser på forsiden. Fingeraftrykslæseren er rykket om på bagsiden, så der er blevet mere plads til skærnen på forsiden.

Kigger man godt efter så ser det ud til, at Moto G7 holder fast ved 3,5mm jackstik indgang, hvilket vi ved mange sætter pris på. 

Skærmen er blevet større, meget større. Det ser ud til at den går fra 5,7 tommer til hele 6,4 tommer. Men med den nye notch og mindre kanter, så er det ikke sikkert selve telefonen bliver meget større.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Moto G7 får hurtigere processor

Motorola Moto G6 bød på en Snapdragon 450 med enten 3 eller 4GB RAM. Moto G7 ser ud til at få Snadragon 660 og 4GB RAM, en betydelig processorforbedring på papiret.

Der er stadig Motorolas hurtige Turbocharge ombord, men batterikapaciteten er uændret. Den skulle meget gerne få Android 9 Pie præinstalleret.

Afstemning

Indlæser ... Indlæser ...

Hvornår kommer Motorola Moto G7?

Måske får vi Motorola Moto G7 at se til MWC, Mobile World Congress, som bliver afholdt i slutningen af februar. Udover den almindelige G7 kommer der også G7 Play, G7 Power og G7 Plus.

Læs også: Test: Xiaomi Mi 8 – Fuld valuta for pengene

Seneste nyt om Mobiltelefoner