Motorolas næste Moto G bliver vandtæt

3. generation af den populære mellemklassemobil, Moto G, bliver vandtæt, så den kan klare at blive sænket i op til 1 meter dybt vand.

Motorolas næste Moto G bliver vandtæt

Motorola lancerer snart årets nye modeller, heriblandt 3. generation eller 2015-udgaven af en ny Moto G – den populære smartphone i mellemklassen, der giver fornuftige specifikationer til prisen.

Nu viser en afsløring fra hjemmesiden Mobile Syrup, at den bliver udstyret med vandtætte egenskaber, så du ikke behøver at bekymre dig om, at den får et lille regnskyl, bliver tabt i toilettet eller sågår kommer en tur med i badet.

Læs også: Motorola inviterer til event i næste uge

På en demoenhed af den kommende Moto G til et candadisk teleselskab er der på skærmen påklistret de vigtigste specifikationer, og her fremgår altså den vandtætte egenskab, som er vist med en IPX7-certificering.

Telefoner med en certificering af denne type er defineret til at kunne klare at blive sænket ned til 1 meters dybde i op til 30 minutter uden at lade vand trænge ind på nogen måde.

Motorola Moto G 2015
Her ses Moto G på to officielle pressefotos, der er blevet lækket.

Foruden vandtætheden peger rygterne på, at 3. generation af Moto G byder på en Snapdragon 410-processor med 4 kerner, som kører med en hastighed på 1,4 GHz – det er en lille tand bedre end forgængeren. Processoren får følgeskab af 2 GB RAM og 8/16 GB intern lagerplads, som kan suppleres med et microSD-kort.

Læs også: Officielle pressefotos af ny Moto G dukker op

Skærmen måler 5″ og får formentligt en Full HD-opløsning på 1080 x 1920 pixels. På kamerafronten sker der store forbedringer, hvor Motorola vil opruste med 13 megapixel og en LED-blitz bag på sammen med 5 megapixel foran.

Til at køre det hele vil batteriet have en kapacitet på 2.470 mAh, hvilket er en tand mere end de 2.070 mAh, der sidder i den nuværende 2. generation.