Ni ud af ti forudbestilte iPhone 11 er Pro-modellen

Telenor melder nu rigtig god start for de nye iPhones: dobbelt så mange forudbestillinger som sidste års iPhone XS.

Ni ud af ti forudbestilte iPhone 11 er Pro-modellen

Salget af de tre nye iPhones, iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone Pro Max, går for alvor løs i morgen, fredag den 20. september.

Men allerede nu, en uge efter Apple præsenterede de tre nye modeller, er antallet af forudbestillinger langt større end ved sidste års lancering af modellerne XS og XR, skriver Telenor. De tre nye modeller kommer med fire størrelser af lagringsplads: fra 64GB til hele 512 GB. En gennemgang af de forudbestilte iPhones viser, at hver anden forudbestilte iPhone er på 64GB.

“iPhones indeholder en perlerække af funktioner, som ikke kræver, at de skal hentes ned på mobilen. Vi streamer musik og film, og vores billeder kan lægges op i skyen, så de ikke længere behøver at optage plads. På den måde understøtter de tidlige salgstal den udvikling, vi så godt kender. Dataforbrug stiger med raketfart, fordi der kobles flere og flere ting til nettet,”

siger kundedirektør i Telenor Tor-Arne Fosser

Læs også: Forskellen på iPhone 11 og iPhone 11 Pro

Pro-modellen i midnatsgrøn hitter

Ni ud af ti forudbestilte iPhone 11 er fra Pro-linjen. Mens iPhone 11 Pro og Pro Max står for 44% hver, har iPhone 11 mindre fat i danskernes interesse.

Apple præsenterede nye farver til Pro-linjen, og midnatsgrøn er kommet godt fra start. Næsten ligeså mange har forudbestilt denne farve som Space Grey, som i mange år har været danskernes fortrukne.

“Det er naturligvis meget tidligt at sige noget om efterspørgslen, men som det ser ud lige nu, er interessen for Pro-linjen meget større. De bliver især forudbestilt i Midnight Green og Space Grey,”

fortæller Tor-Arne Fosser.

Blandt iPhone 11 farverne er sort fortsat meget populær, mens hvid kæmper med lilla om at være den næstmest populære.

Læs også: Priser på iPhone 11, iPhone 11 Pro og iPhone 11 Pro Max