Nokia 5.4 lanceret – tre års support og skarp pris

Nokia lancerer i dag endnu en mobiltelefon i en billigere prisklasse. Nokia 5.4 byder på er stort batteri, god ydelse med Snapdragon 662, 48 megapixel hovedkamera og god support tre års sikkerhedsopdateringer.

Nokia 5.4 lanceret – tre års support og skarp pris

I starten af næste år er den prisbillige Nokia 5.4 klar i butikkerne – her kan du se hvad den har at byde på. Nokia 5.4 er seneste tilføjelse til producentens billigere mobiltelefoner, og kommer med firedobbelt kamera, stort batteri, Snapdragon-chipset samt lang tids support. Nokia 5.4 ser ud til at være den oplagte mobil til familiens børn og unge.

Se også: Test af Nokia-telefoner

Gode specifikationer til prisen

Til en pris en del under 2.000 kroner, så ser listen med specifikationer på Nokia 5.4 ganske imponerende ud. Først og fremmest byder den velkommen med en 6,39 tommer LCD-skærm i HD+, hvor der i skærmen er skåret ud til et frontkamera.

Bag dens ydelse står et Snapdragon 662-chipset, som har 4 GB RAM og 64 GB lagerplads til rådighed. Her er det betryggende at vide, at lagerpladsen kan udvides med et MicroSD-hukommelseskort, hvis man planlægger at have telefonen i mange år. Batteriet er på 4000 mAh, hvilket giver den op til to dages batteritid  – og lang levetid hvis du passer rigtigt på det.

Se også: Mobiltelefoner med bedst batteritid

Lang levetid er nemlig netop hvad Nokia skriver denne model har i sig. Nokia 5.4 kommer med en ren udgave af Android 10 og vil modtage to store Android-opdateringer, altså nuværende Android 11 og Android 12 til næste år. Derudover giver Nokia lang support med sikkerhedsopdateringer i tre år frem.

Nokia 5.4 skulle desuden være robust og hårdfør, men stadig elegant og stilfuld at se på. Telefonens ydre består af polykarbonat, der efter grundige tests kan holde til alle hverdagens udfordringer og dermed også holde længere, hvilket betyder, at du har et mindre miljømæssigt aftryk.

Firedobbelt kamera

På bagsiden af Nokia 5.4 finder man, ud over en kapactiv fingeraftrykslæser, et firedobbelt kamera i et rundt design. Der er i alt hele fem kameraer: et enkelt foran og fire på bagsiden. Det primære kamera er på 48 megapixel, og derudover er der både ultra vidvinkel, makrokamera og dybdesensor.

Foran sidder et 16 megapixel kamera til selfies.

Se også: Den bedste Nokia til prisen

Nokia 5.4: Pris og tilgængelighed

Nokia 5.4 kommer til Danmark den 15. januar 2021 og kommer i farverne Polar Night (blå) og Dusk (lilla) med 4 gigabyte hukommelse og 64 gigabyte lagerplads til en vejledende pris på 1.599 kroner.

Se også: De bedste priser på Nokia-telefoner