Nokia gør Series60 trykfølsom

Nokia har opdateret deres populære Series60 til Symbian-smartphones. Nu er der mulighed for touchscreen, Flash og "tactile feedback".

Nokia gør Series60 trykfølsom

Imens Nokia allerede har røbet tanken om smartphones med touchscreens, kom nyheden igår, at Series60 ville få mulighed for trykfølsomme skærme i 2008.

Det er Nokia, der står bag Series60, så det står klart nu, at næste år vil Nokia-brugere kunne forvente Symbian-smartphones med touchscreens.

En anden stor nyhed til Series60 er "tactile feedback", som forbedrer navigationen med fingrerne. Tactile feedback giver nemlig en slags puls. Det vil sige, at når brugeren trykker på skærmen vil man kunne mærke det i fingeren.

Til sidst er der også blevet indopereret bevægelsessensorer i Series60, som gør, at systemet kan navigere ud fra, hvordan man vender og drejer telefonen.

Videre om emnet

Ja vi fulgte selvfølgelig op på artiklen. mobilsiden har holdt fast i temaet. 19/9/2007 kørte vi en artikel der omhandler Samsung F700 med Windows Mobile – Den næste artikel om emnet finder du her. Er du interesseret i absolut seneste nyt om temaet, så klik her..