Nokia HERE Maps sætter sejl mod Android og iOS

Nokias offline navigationsapp HERE Maps er måske på vej til Android og iOS

Nokia HERE Maps sætter sejl mod Android og iOS

Efter at Nokia i februar lancerede deres første Android telefon, Nokia X, har der været rygter om, at de vigtigste Nokia Windows Phone services vil komme til Android og iOS.

Læs også: Android på Nokias nye X

Rygterne om at HERE Maps skulle komme til andre platforme end Windows Phone, tog til i takt med, at Nokias hardwareafdeling blev solgt til Microsoft. I maj søgte Nokias softwareafdeling udviklere, der kunne hjælpe HERE Maps over på iOS og Android.

Læs også: Nokia HERE kort kommer måske til iOS og Android

Nu bekræfter Sean Fernback, der er Senior Vice President i HERE afdelingen, at Nokia vil bruge mindre tid på Windows Phone app’en og fokusere på Android og iOS i stedet.

I slutningen af august lavede Nokia, i samarbejde med Samsung, en beta-test til Android smartphones og Tizen smartwatches. Med Sean Fernbacks udtalelse i baghovedet, synes det derfor kun som et spørgsmål om tid, før Nokia lancerer HERE Maps til Android.

Sean sagde dog intet om en deadline, eller dato, for en Android lancering, så hvornår Androidfolket kan hente HERE Maps, er endnu uvidst. Sean Fernback, var endnu mere sparsom med informationer om HERE Maps til iOS, så her er det endnu sværere at kigge i krystalkuglen.

Ønsker du HERE Maps til Android og iOS, eller er du godt tilfreds med det nuværende udvalg af navigationsapps?