Nothing Phone (2): Funktioner og pris

Nothing Phone 2 blev ikke helt den premium telefon, der blev lagt op til. Se funktioner og pris.

Nothing Phone (2): Funktioner og pris

Nothing er glade for at kommer med hits om sine produkter, og de seneste måneder hsr hypen om Phone (2) været helt tosset.

Phone (2) er nu officiel, og den byder på mange forbedringer på mange områder i forhold til forgængeren.

Se også: Test af Nothing Phone 1

Flere LED-pærer på bagsiden

Phone (2) virker måske nærmest identisk med Phone (1), men den nye model af en afrundet bagside, så den er mere behagelig at holde i.

Glyph-brugerfladen er blevet opdateret og har nu elleve LED-striber med totalt 33 lyszoner med LED-lamper. Det giver nye muligheder og notifikationer såsom kontrol af lyden og indikator for timeren.

Man kan koble specifikke apps til den øverste venstre LED for at få Essential Glyph-notifikationer, der bliver ved med at lyse, indtil man fjerne notifikationen fra menuen.

Nothing åbner også op for Glyph-brugerfladens SDK og API for udviklere, så på sigt kommer vi sikkert til at se endnu smartere anvendelsesområder.

Se også: Pris på Nothing Phone 1

Skærm med høj refresh rate

Nothing valgte en LTPO OLED-skærm på 6,7 tommer med en FHD+-opløsning og en 1-120 Hz i refresh rate.

Punch hole-udskæringen er nu centreret og har en IMX615-sensor på 32 megapixel fra Sony og support af videooptagelse i 1080p med 60 fps.

Hovedkameraet på bagsiden består blandt andet af Sonys IMX890-sensor på 50 megapixel med OIS og EIS billedstabilisering og opdateret HDR og Motion Capture modes.

Ultravidvinklen på 50 megapixel er samme Samsung JN1-sensor som forgængeren havde, men har nu også Advanced HDR-funktionalitet.

Chippen er Snapdragon 8+ Gen 1, der erstatter den Snapdragon 778G+-chip, vi så i Phone (1).

Se også: Sammenlign priser på telefoner

Pænt hurtig opladning

Batteriet er nu på 4.700 mAh og den kabelbundne opladning er oppe i 45W, mens trådløs opladning stadig har et max på 15W.

Softwaren er Nothing OS 2.0 baseret på Android 13 og byder på nye widgets, temafarver, mappelayout og illustrerede covers.

Se også: Telefoner med hurtig opladning

Dansk pris på Nothing Phone 2

Nothing Phone (2) kommer i hvid og mørkegrå og har en pris på 4.999 kroner for 8/128 GB-varianten. Varianten med 12/256 GB koster 5.499 kroner, mens den bedste konfiguration på 12/512 GB ligger på 6.299 kroner.

Det er allerede muligt at forhåndsbestille telefonen, og salget åbner 17. juli.