Nu kan du forudbestille Nokia 8 de første steder

Flere teleselskaber og forhandlere har i disse dage åbnet op for forsalget af den seneste Nokia 8-topmodel. Find de bedste priser her.

Nu kan du forudbestille Nokia 8 de første steder

Nu er der ikke lang tid, til du kan få fingrene i den nyeste topmodel Nokia 8, som finske HMD Global kunne præsentere for to uger siden. Du kan nemlig nu forudbestille et eksemplar af flagskibet hos de første danske teleselskaber og forhandlere af forbrugerelektronik.

Læs også: Nokia 8 – her er Nokias comeback-mobil

De teleselskaber, som allerede nu tager imod forudbestillinger af Nokia 8, er 3, Telenor og YouSee. Få nedenfor et overblik over den billigste pris inklusiv et abonnement med data.

Tele­sel­skab Abonne­ment Oprettel­se Pris for Nokia 8 Samlet mindste­pris
Fri tale + 5 GB data
130 kr./md.
100 kr. 3.830 kr.
Beløbet kan af­betal­es
4.510 kr.
Fri tale + 10 GB data
149 kr. md.
6 måned­ers binding
0 kr. 3.920 kr.
Beløbet kan af­be­tal­es
4.814 kr.
Fri tale + 3 GB data
149 kr./md.
6 måned­ers binding
99 kr. 3.899 kr. 4.892 kr.

Også varehuskæden Elgiganten er klar til at tage imod forudbestillinger på Nokia 8. Elgiganten har tradition for at sælge dets produkter til de vejledende priser eller endda en smule under, og derfor bør vi nu endelig kende den rigtige, danske pris på Nokia 8 – nemlig 4.199 kroner. Elgiganten oplyser også, at salgsstart for Nokia 8 er fredag den 8. september, hvilket også må formodes at være datoen, hvor du modtager den ved forudbestilling. Også hos Telenor kan du købe Nokia 8 uden abonnement. Her koster den 4.399 kroner.

Mobilpriser.dk kan du desuden få et overblik over, hvilke forhandlere der fører Nokia 8 og hvor du kan finde den billigst.