Nu kan du købe Samsung Galaxy S8 og S8+ i pink i Danmark

Samsung lancerer i dag en pink udgave af Galaxy S8 og S8+ kaldet Rose Pink, som du allerede nu kan købe i butikkerne rundt omkring i Danmark.

Nu kan du købe Samsung Galaxy S8 og S8+ i pink i Danmark

Fra i dag kan Samsungs topmodeller fra foråret, Galaxy S8 og S8+, købes i en ny farve. Der er tale om en pink udgave, som har fået navnet Rose Pink. Ligesom de øvrige farvevarianter er fronten stadig sort, så det er ’kun’ aluminiumsrammen og glasbagsiden, der har fået den nye farve.

Læs også: Samsung Galaxy S7 edge i pink kan nu købes i Danmark

”Vi er glade for at introducere Rose Pink til Galaxy S8-familien, og vi håber, at denne farve bliver lige så populær, som efterspørgslen har været,” siger Jimmy Voss, Head of IM hos Samsung Danmark.

Samsung Galaxy S8 Pink
Foto: Samsung

Den nye pink farve byder på fuldstændig samme specifikationer som de fire eksisterende farver, Coral Blue, Midnight Black, Orchid Gray og Arctic Silver. Du får med andre ord samme Super AMOLED-skærme på henholdsvis 5,8” og 6,2”. Dertil finder du den kraftige Exynos 8895-processor, 4 GB RAM og 64 GB lagerplads. Også det samme stærke 12 megapixel bagkamera sidder i den pink udgave.

Prismæssigt burde Galaxy S8 og S8+ i Rose Pink heller ikke afvige fra de øvrige farver.

Samsung har ikke oplyst specifikt hvilke butikker der fra i dag vil føre den nye Galaxy S8 og S8+ i pink, men nævner blot, at de vil være ’tilgængelig i butikkerne i Danmark’. Indtil videre er der endnu ikke nogen forhandlere, der ser ud til at føre den. Mobilsiden forsøger at finde ud af, hvor du kan få fingrene i den nye Galaxy S8 og S8+.

Læs også: Android 8.0 Oreo-beta på vej til Samsung Galaxy S8 og S8+

Det er ikke første gang, at Samsung introducerer en pink smartphone på det danske marked. I maj måned sidste år lancerede den sydkoreanske producent Galaxy S7 edge i samme farve – dog under navnet Pink Gold.

Samsung har også eksperimenteret med flere andre specielle varianter. Sidste år fik teleselskabet 3 eksklusiv ret til at sælge Galaxy S7 edge i en skinnende sølvudgave, og samme telefon blev også lanceret i to limited edition-udgaver med henholdsvis Batman– og Iron Man-tema.