Nu ruller Android 8.0 Oreo ud til Nokia 8

Nu kan du som ejer af HMD Globals flagskib, Nokia 8, opgradere softwaren til den seneste Android-version, 8.0 Oreo. Snart følger Nokia 5 og Nokia 6.

Nu ruller Android 8.0 Oreo ud til Nokia 8

Så er ventetiden ovre. Nu kan du opdatere Nokia 8 til Android 8.0 Oreo. Det oplyser HMD Globals produktchef, Juho Sarvikas, i et tweet, hvor han skriver: ”Ok, nu sker det. Gennemgået jeres feedback. Alt er blankpoleret. Officiel opdatering ruller ud i dag!”

Læs også: Android 8.0 Oreo ude til Nokia 8 som betaudgave

Opdateringen vil du enten modtage helt automatisk som en notifikation, men hvis det endnu ikke er sket, kan du selv tjekke manuelt i telefonens indstillinger. Her finder du en opdatering på 1,5 GB, som altså opdaterer softwaren til Googles seneste version – og alle de seneste sikkerhedsrettelser fra november måned.

I opdateringen fremhæver HMD Global følgende som nyheder i opdateringen:

  • Picture in picture
  • Notification dots
  • Opdateret til sikkerhedsrettelse 2017-11
  • Google Play Protect-sikkerhedsscanninger
  • Autoudfyldning af kodeord
  • Hurtigere opstart

Snart klar til Nokia 5 og Nokia 6

I første omgang er det som bekendt kun Nokia 8, der opdateres til Android 8.0 Oreo, men hvis du har en Nokia 5 eller Nokia 6, så behøver du ikke at skulle vente i så lang tid. Juho Sarvikas oplyser nemlig i et andet tweet, er Android 8.0 Oreo også er lige om hjørnet til disse to smartphones.

Først vil HMD Global dog udgive Oreo til Nokia 5 og Nokia 6 i form af en betaudgave. Det foregår via ordningen Beta Labs, som HMD Global genintroducerede for en måned siden i forbindelse med, at Android 8.0 Oreo blev udgivet som en betaudgave til Nokia 8.