Ny Edge-flagskibstelefon på vej fra Motorola

Om to uger afholder Motorola et event for et ny smartphone i deres Edge-serie, som kunne blive deres 2022 bud på en flagskibstelefon.

Ny Edge-flagskibstelefon på vej fra Motorola

Motorola har netop udsendt invitationer til et event den 24. februar, hvor de forventes at løfte sløret for en ny smartphone. Dette kunne blive Motorolas bud på en 2022-flagskibstelefon, der skal tage kampen op mod Samsung Galaxy S22 Ultra, OnePlus 10 Pro og andre af de nyeste toptelefoner.

Det er ikke længe siden at Motorola lancerede nye telefoner i Edge-serien, men det er noget tid siden, at det blev til en rigtig flagskibstelefon. Den sidste var Motorola Edge+, der blev lanceret i april 2020. Og inden længe kunne vi altså stå med en Motorola-topmodel, med det hurtigste indmad tilgængeligt på markedet. Der er dog ingen der med sikkerhed ved, hvad det er Motorola vil lancere – det kunne også ende med at blive en helt ny serie af Edge-telefoner.

Se også: De bedste telefoner fra Motorola

Motorola  Edge 30 Pro
Dette kunne være Motorola Edge 30 Pro også kendt som Edge X30.

Kunne være Motorola Edge 30 Pro

Det kunne dog meget vel være en international lancering af Motorola Edge X30, der blev lanceret i Kina i december sidste år. Edge X30 var verdens første smartphone med Qualcomms nyeste og hurtigste Snapdragon 8 Gen 1-chipset.

Er der tale om denne smartphone under et nyt navn, er der tale om en 6,7 tommer OLED-skærm med 144 Hz-opdateringshastighed, Snapdragon 8 Gen 1 samt 8 GB RAM og 128 GB RAM. Heri sidder også et tredobbelt kamera med 50 megapixel hovedsensor, 50 megapixel ultravidvinkelkamera, 2 megapixel dybdesensor – her er altså ingen telefotolinse ombord.

Batteriet i Motorola Edge X30 er på 5.000 mAh og oplades med hurtige 68W, som er Motorolas hurtigste opladning endnu.

Motorola Edge X30 blev lanceret med Android 12, og er altså producentens første smartphone med nyeste version af Googles styresystem præinstalleret.

Se også: Sammenlign priser på Motorola-telefoner